PR CUAET
-
Бо мені сказали що можна, а я читаю офіціальний сайт і бачу тільки що для тих можна хто після 4.02
-
Якщо не приходило після цього листа про скасування, то все добре
-
Честно, у меня уже была истерика, я просто рыдала и тыкала в экран во все подряд времена и все даты, постоянно была красная строка вверху, я тыкала и тыкала и вдруг появилось зеленое окошко с подтверждением 😫 пол года нервов и ожидания дали о себе знать 😀
-
Обов’язково відправляють поштою чи можна забрати особисто?
-
Рекорди дадуть на основі візи батьків. Потім вже можна податись на нові паспорти і нові візи. П.с. Ситуація, пройдена мною особисто.
-
Але мені прийшло підтвердження на пошту, значить все добре ?
-
Скажіть будь ласка, податися на продовження ворк перміт для тих хто отримав куает до 4 лютошо теж можна без оплати до 31 червня?
-
Паспорти вже продовжені, мені потрібно нові...
-
А що з візою?
-
Я 1 раз надала,все зайнято,другий раз відкрили,знов все зайнято Думаю все,пішла мекну з горя.Ну і на останок оновила,А там супер приз😂
-
Доброго вечора. Чи хтось буде летіти з Монреалю в Едмонтон?
-
Терміново їхати в консульство, паспорти продовжують печаткою без апоймента і подаватись на рекорди, інакше через два тижні ваші діти стануть тут нелегалами.
-
Несколько раз время давало выбрать -выбирала в е чергу нажимала и - не подтвердило
-
go.mfa.gov.ua заходіть та перевіряйте в той час, коли оголошує консульство на своїх сторінках в ФБ
-
Скажіть, будь ласка, у Едмонтоні можна платити в консульстві за новий паспорт картою? Чи тільки Bank Draft?
-
Доброй ночи всем! Помогите пожалуйста с таким вопросом! У моей сестры муж хочет забрать ребенка и подал в суд на нее, они сейчас в Канаде! Очень нужен хороший специалист как переводчик и адвокат! У нее очень плохой английский! Помоги пожалуйста! Извините за столь позднее письмо
-
А що, "політиків та реальних злочинців" так багато, що з ними можна вчинити контрнаступ?😁
-
Ви можете через інші організації спробувати зробити евалюацію диплому.
-
Можливо у когось був досвід купівлі житла в Онтаріо ?
-
Благодарю
12 Jan 2024, 17:45
Post 156801 of 386700
9 minutes ago