PR CUAET
-
Буде. Якщо ви зазнаєте
-
А скільки чекали на воркперміт?
-
Спочатку на воркпермід, а потім на його основі на візу. Я так робила
-
А що ви перше подавали на продовження візи чи воркперміту? Чи можна паралельно подаватися на два? Дякую!
-
Тобто це не моя т4, а емплоєра?
-
Також сьогодні прийшло. Тепер ця непонятка з доками від емплоєра. Каже t2 мені не дасть бо це чутлива інфа, т4 вже маю(але чому там пише про 2роки???), ліцензії не треба, рентал хз
-
Вітаю! Також можу допомогти з цим питанням.
-
Ну вот как то так, единственное, есть надежда только на одно... Здесь на канале про политику табу, не хочу злить админа и модеров
-
Где вы нашли информацию по поводу налоговых форм? Всю доп информацию о работодателе офицер по необходимости запросит на прямую
-
Из документов от работодателя нужны только заполненная форма декларации с сайта Альберты , джоб оффер и если идти по чек листу то еще бизнес лицензия
-
AOS в данный момент на паузе и список требований они поменяют только при перезапуске стрима Данное требование ввели для того что бы исключить махинации с созданием временных фирм исключительно под иммиграцию
-
Там ниже полистайте,будет дата до которой будет выполнена эвакуация .
-
Ніхто ще не отримав номінацію з загальної вибірки FWS від 19 січня?
-
8 днів
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, якщо є слот і всі документи, який порядок оплати збору. Оттава. Треба платити заздалегідь, чи вже при оформленні замовлення можливо у них є якісь автомати для оплати, або де знайти реквізити. Дякую
-
А сума ж вже відома наче. Чи можна оплатити заздалегідь?
-
Вітаю! Там недалеко Канада Post, вам в посольстві і суму і куди платити скажуть
-
Money order на імʼя Embassy of Ukraine in Ottawa (я так платила за паспорт 2 тижні тому)
-
За це не переймайтеся. Головне, що ви вже зі словом), вітаю!
-
Якщо можна оплатити день в день тоді все добре . Дякую за інформацію
12 Jan 2024, 17:45
Post 157087 of 400483
7 minutes ago