PR CUAET
-
100% Сейчас явно кто тут написал вчера, что не поймал слот, так одна барышня пишет, предлагает свои услуги🤣🤣
-
Вибачте, це на сайті посольства України в Канаді слот ловити? Там де є черга?
-
Анастасия здравствуйте 🤣🖐🏼
-
📍Спільното, нагадую всім - наразі невідомі інші варіанти як зловити слот в консульство, окрім як самостійно через дію (чи для свого близького родича - дружини,чоловіка, дитини, іноді батьків, з правом передачі слота на місці в консульстві, підтверджуючи родинний звʼязок). Всі пропозиції «дістати слот» від рандомних людей в чаті не перевірені жодним чином і ви співпрацюєте з ними на свій власний ризик. Перевіряйте інформацію і не ведіться на скам!
-
А то я вже почала нервувати, яке вікно я пропустила😂 Дякую!
-
go.mfa.gov.ua/
-
Ви #новини в гілці побачили, певно, лише сьогодні. І всю інформацію про майбутню мобілізацію України і зміни українського законодавства у звʼязку з майбутньою мобілізацією черпаєте виключно з сайтів уряду Канади🙂 залишайте конструктив🤝
-
Доброго дня. Планую подаватись на ПР по гуманітарній програмі. Але чула що якщо подала заявку на продовження ворк перміту, то можуть бути якісь проблеми . Може хтось знає чи це так?
-
Спочатку він подався і отримав провінційну, потім я. Хоча консультант сказав, що можна обом одразу подаватись нічого страшного. На федеральний етап подавались з моєю провінційною.
-
Олександра, ви з чоловіком одно тимчасово подавались? Мені консультант казала, що краще хтось один має подавати. Але я теж хочу у двох. Дякую за відповідь
-
Буквально ж на 5 повідомлень вище скинули посилання!!
-
@OstapBosak
-
Хто може поділитися досвідом своїм чи знайомих, які можуть бути проблеми, якщо вʼїхати до США по U4U і оселитися не в тому штаті, де твій спонсор? Буду вдячна за відповіді
-
Відмічайте модераторів щоб банили таких "помогаторів"
-
Вони є в нашій групі? Якщо так, перекиньте їх нік модераторам в особисті і їх забанять.
-
Підкажіть а довідку з місця реєстрації проживання в Україні обов'язково мати при подачі на паспорт?
-
Я думаю из-за того что на ЕЕ англ должен быть минимум 7
-
Так, авторизуйтесь через дію, ПриватБанк/монобанк. Інформацію коли будуть слоти (день, час) можна шукати тут в групі. Вчора були слоти в усі 3 посольства
-
Вітаю, чи були випадки коли статус заявки на ПР прийшов - Returned? Що робити в такому разі? Подавати заново?
-
Доброго ранку! Випадково побачила ваш коментар. Підкажіть будь ласка, щоб завірити дипломи Ви ловили слот у консульство? Чи можна по живій черзі завірити? Дякую заздалегідь
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago