PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, для продовження воркперміту просять свідоцтво про одруження, його треба перекладати, і чи сертифікований переклад повинен бути?
-
А також ж Україна у цій конвенції, то невідомо як воно буде з укр документами тут)
-
Дякую ❤️❤️
-
То ж можна було і не робити, так як в чек листі сказано 6 місяців підряд) але то ваше право)
-
Дякую!
-
Треба буде дивитися
-
Але це не повна інформація, буде повна ближче до 11 січня)
-
4 місяці підряд у 22 (30.05 — 11.09) і у 23 (04.06 — 29.09)
-
Я так розумію що Canadian citizens мають завіряти апостилем щоб подавати за кордон
-
Так тут написано про канадскі документи Joining the Convention means that Canadian citizens and businesses will be able to submit Canadian public documents, such as birth and marriage certificates and education, export and corporate records, for an authenticity certificate called an ‘apostille.’ This certificate will allow the documents to be used in any of the 124 countries that are members of the convention.
-
Так і ви були по 4 місяці підряд чи була перерва між 4?
-
До подачі, щоб потім не було проблем.
-
Ви по запросу офіцера робили чи до подачі?
-
Я теж була менше 6 місяців підряд, але по 4 місяця у 22 і 23, тож мені вона треба. Бо у PNP вказано "from anywhere you have lived for over 6 months, since the age of 18"
-
наприклад по non-ee pnp треба лише 6 місяців підряд
-
Ну все ще залежить від програми по якій подаєтесь
-
www.canada.ca/en/global-affairs/news/2023/05/canada-joins-apostille-convention-to-facilitate-use-of-public-documents-abroad.html
-
Я вирішила йти найменшим супротивом. Поки бомблю Болгарію. Раптом дадуть. А так буду чекати запросу і молитися щоб мені 1, 2, тиждень зарахували як не підряд
-
Вибачте, а що за конвенція?
-
Вони день виїзду можуть не зарахувати, або 2
12 Jan 2024, 17:45
Post 15727 of 389850
less than a minute ago