PR CUAET
-
У чоловіка на роботі хлопці подалися 18 березня - 2 тижні назад отримали нові перміти. Я не розумію їх систему, але головне щоб всім продовжили 🙏🙏🙏
-
Підкажіть, будь ласка, потрібен апостіль для довідки?
-
Коли запит на біометрію приходить то в листі є номер справи… А так спробуйте подзвонити і спитати в них… але всюди треба номер справи знати. Але коли через форму відвантажуєш то по номеру UCI можно
-
В мене був. І лист AOR прийшов вже
-
Вітаю! @OstapBosak уточніть, будь ласка, тобто це може бути віддалена робота 100 %, якщо офіс в Торонто, а я проживаю в Оттаві, то немає проблем, можу подаватися (компанія відповідає). Не обовʼязково бути привʼязаним до офісу? Дякую!
-
А ще що було зручніше на самому іспиті, в порівнянні з пробними тестами вдома, що на відео, де спілкування трьох людей, то їм одразу і чітко давали імена. А не так: шо сказав чоловік в футболці ? Шо подумав чоловік з короткими рукавами? Де окрім самого сенсу, треба було запамʼятати колір і фасон одягу
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Маю на увазі подати заявку на новий стаді перміт і візу переставити зі старого паспорту в новий
-
Уточніть, будь ласка, три місяці це ви маєте на увазі, що стільки пройшло від дати, коли ви відправили заявку? Тобто ще не було у вас АОR та запиту на біометрію, так? Бо збивають з пантелику ваші слова "через майже три місяці розгляду". Наскільки я знаю, то до отримання АОR весь той період заявка не розглядається. А от коли приходить АОR, то це означає, що заявку взяли в активний розгляд.
-
Дуже дякую
-
🇨🇦⁉️🚨 Так що таке "на загальних підставах"?🇨🇦🚨‼️ Для деяких CUAET доживає останні місяці, а для решти вже залишається можливість отримувати work permit тільки на загальних підставах. «Загальні підстави» означають не необхідність платити держмито при подачі заяви, хоча і це теж. Держмито — це якраз найменша з проблем. Набагато важливіше, що простого бажання отримати work permit недостатньо — потрібні підстави. Якщо їх немає, то заяву звичайно подати (і сплатити) можна, але, крім відмови, нічого з цього не вийде. Загальні підстави для отримання work permit'а: 🔸На підставі Labour Market Impact Assessment: LMIA підтверджує, що для цієї вакансії немає відповідних канадських працівників, і іноземний фахівець не вплине на ринок праці Канади. 🔸На підставі закінчення коледжу або університету в Канаді: Випускники певних програм навчання мають право на отримання Post-Graduation Work Permit (PGWP), що дозволяє працювати в Канаді до 3 років. 🔸У рамках програм International Experience Canada: IEC пропонує молодим людям (18-35 років) можливість здобути досвід роботи в Канаді за програмою Working Holiday, Young Professionals або International Co-op Internship. 🔸У рамках програм обміну для дослідників та професорів: Вчені та дослідники можуть отримати дозвіл на роботу в Канаді для проведення досліджень або викладання в університетах Канади. 🔸У рамках внутрішньокорпоративного обміну: Співробітники міжнародних компаній можуть отримати дозвіл на роботу в Канаді в рамках обміну всередині компанії (це можливо навіть якщо в компанії всього пара людей, а то й одна). 🔸На підставі подружнього спонсорства: Чоловік чи дружина канадського громадянина чи постійного резидента може отримати Open Work Permit, який дозволяє працювати на будь-якого роботодавця у Канаді. 🔸На основі програми для біженців: Особи, які отримали статус біженця або потребують захисту, мають право на отримання Open Work Permit. 🔸В рамках пілотних програм імміграції: Канада періодично запускає пілотні програми імміграції, які можуть включати можливість отримання work permit. 🔸На підставі провінційних програм імміграції: Деякі провінції Канади мають свої імміграційні програми, які можуть надавати можливість отримання work permit. 🔸На підставі work permit'а чоловіка чи дружини: Чоловік чи дружина іноземного робітника у Канаді може у певних випадках отримати work permit. 🔸У рамках угод про вільну торгівлю: Деякі угоди про вільну торгівлю, укладені Канадою, спрощують отримання work permit для громадян країн-учасниць угоди. 🔸На основі особливих талантів та навичок: Програма Global Talent Stream дозволяє канадським компаніям швидко наймати висококваліфікованих іноземних фахівців у певних галузях. ——— Ось від такого довгого списку складнощів Канада колись позбавляла українців через CUAET... #wp #extension (С) Ім.Адв.
-
Так, можете зателефонувати в IRCC. Або змінити контактну інформацію через веб форму.
-
Тобто якщо закінчується 3 роки поточного ворк перміт і досі нема номінації, то треба або шукати роботодавця з lmia або можна по трохи пакувати речі?
-
В кожній провінції свої страхові умови й різні бенефіти.
-
а можна контакт перекладача? заздалегідь дякую
-
Дивлячись який диплом медичний. Якщо лікаря то це точно не WES, а я фельдшер-лаборант, то мені порадили там евалюювати.
-
А ті хто приїжджає після 31 березня вони ще можуть отримати 3 роки ворк перміту? У мене знайомий хоче їхати
-
По post Cuaet measures ви вже не продовжите. Шукайте інші шляхи міграції. Що вам робити тільки ваш вибір.
-
Переставити не можна. Треба знову подаватися на стаді перміт або ж візитор рекорд
-
Тож якщо міняєте провінцію, треба все змінювати. Виключення - якщо ви в іншій провінції лише короткочасно і скоро повернетеся назад
12 Jan 2024, 17:45
Post 157826 of 387374
4 minutes ago