PR CUAET
-
Біженство навряд чи всім дадуть) будем дивитись що придумають
-
Друзі, можливо в когось було так. Я основний аплікант. Донька отримала CoPR з листом, а я ні. Мені надіслали автоматичне повідомлення, навіть без мого імені, що я отримала PR. Без листа. Ми дзвонили на hot line, але там нічого не знають про це. Писали повідомлення їм, але приходять автоматичні повідомлення, що вони вибачаються за незручності. Це вже другий тиждень. Ніяких змін. Що ще можна зробити? Дякую.
-
Не обязательно паковать чемоданы. Можно пробовать беженство/гум.программу или ждать removal order и податься на owp благодаря действующему ADR. Надеюсь до этого не дойдет, конечно)
-
Так, через три місяці після відправлення заявки прийшла відмова, запиту на біометрію не було.
-
Хто знає, професії які потребують ліцензії, вони потребують повної ліцензії чи apprenticeship теж підійде?
-
Поки нажаль так. Але скоро це набуде масового вигляду, тоді будемо бачити, чи внесуть якісь зміни
-
Може сам
-
А хто знає, що буде з сумісним майном, половина якого належить дружині? Коли почнуть віджимати у тих, хто вчасно не оновив свої дані?
-
Доброго дня) Цікавить таке питання.Якщо дорослий зловили на 16 травня а дитячий на 6 червня чи можливо що приймуть 2 заявки 16 числа якщо всі документи будуть на руках?І обовʼязково щоб дитина була присутня?
-
так як раз після apprenticeship ви й отримуєте ліцензію
-
Дякую
-
Ну цепляться нужно всеми способами. Опять же, если совсем других вариантов нет.
-
Дякую за відповідь. Зрозуміло.
-
Так, і після отримання ліцензії можна подаватись. Наприклад як було в АОС, без ліцензії вас не зарахують.
-
Копії достатньо
-
Вам на електронну почту повідомлення прийшло чи в дію?
-
Та але деякі професії потребують 3-5 років в статусі apprenticeship
-
Підкажіть хто небудь як брали довідку про не судимість з Росії.Поділіться досвідом.
-
У меня наоборот на пробных тестах были люди с именами, а на экзамене - что сказал мужчина в футболке, что подумал мужчина с короткими рукавами и т.д 🤷🏻♀️
-
Добрий вечір! Комусь вдалось поступити на навчання DEC або AEC безкоштовно, як українцям?
12 Jan 2024, 17:45
Post 157846 of 390811
10 minutes ago