PR CUAET
-
Так, деякі країни дають візу довшу ніж паспорт, наприклад американська на 10 років. Але справа навіть не в цьому, мене завжди, навіть і раніше до війни, запитували чи хочу я залишити старий протермінований паспорт, бо там уся історія поїздок і виданих віз. Для цього треба було просто написати додаткову заяву. Ну але це мій досвід, бачите у людей є інший.
-
Там буквально до корони на тиждень в Україну летів і один день в Польщі пробув
-
Привіт, таке питання, в заяві на куает не вказав про подорожі за кордон, чи можуть виникнути проблеми якщо їх вказати при подачі на пр?
-
Ще 2 тижні часу є 😀
-
Дякую!
-
Дивлячись на якому ви етапі отримання ПР. Якщо тільки подалися то можна, а якщо вже чекаєте на карту ПР маючи eCoPR то ні.
-
2,5 тижні чекаємо теж
-
вже в наступному році:)
-
Дякую
-
Вінніпег. Нічого діти такого віку не проходили. Після 11 років уже треба рентген. Аналізи здавали тільки дорослі.
-
тобто якщо я заїду в Канаду просто по візітор візі я втрачу статус пр?
-
Можна. Але коли отримаєш пр треба буде візу permanent resident travel document. Якщо будеш в Канаді на цей момент тоді на пошту дадуть
-
Написала вам в особисті
-
ДД, хтось знає чи можна виїзжати за межі Канади поки чекаєш на pr?
-
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка чи дітям 3 і 5 років треба проходити медогляд?
-
Вже чекаю на запрошення до порталу після реплею на лист про підтвердження COPR 3 тижня. У кого скільки?
-
Двоюродная сестра приехала к нам с Харькова год газад, 16 лет, без знания французского. Причина- здесь семья. Французский уже есть. Ждём встречи с адвокатом по поводу плана на ПР.
-
Можна зробити через CES learn.utoronto.ca/comparative-education-service
-
Так, куает
-
Хтось отримував номінацію по Альберті за останній місяць?Ми ще 6 листопада подали і нічого. Українці
12 Jan 2024, 17:45
Post 15841 of 396857
7 minutes ago