PR CUAET
-
Гадаю, що незабраний в Україні у вас не зараховується. Тому два Паспорти на руках. Я пропонувала доплатити якесь держмито за третій, щоб був для віз , але ж ні. Відмовили. Може, за військовим станом щось змінили.
-
Я так розумію що вашу заявку розглядали рік?Що саме це було?
-
Дякую за відповідь. Я з Альберти
-
А roe де написана з якого по який час та скільки годин відпрацьовано є підтвердженням? Дякую
-
Дякую
-
А конверт нужен большой или обычный?
-
Нема набору нажаль. По ходу вже рік як
-
Вам не нужны разработчики на работу? Человека уволили. Теперь надо в течение месяца найти работу
-
Ми замовляли паспорт в Оттаві, то нам залишили по факту третій паспорт для візового сліду без проблем, попередньо його знищивши і анулювавши (просто пробили обкладинку і пластикову сторінку). 1 паспорт залишився в Україні не забраний, 2 - новий який замовляли, 3 - протермінований, продірявлений. Замовляли в червні цього року. Якось так.
-
Доброго вечора, чи хтось робив евалюацію польського диплому? Цікаві деталі, дякую!
-
Я можу допомогти - звертайтеся
-
А підскажіть україномовного чи російськомовного іміграційного консультанта по Ньюфаундленду?
-
Це про OINP - там дійсно все строго. На федеральний етап технічно треба фідевід нотаріальний, але по факту беруть звичайні закордонні переклади сертифіковані самим перекладачем
-
Ні, там таких строгих вимог як в іміграції немає. Тому робіть як виходить
-
Мій колега, і голова нашої Української спілки. Має ліцензію в Новій Шотландії: schindlervisa.ca/book-now/
-
Знову все якось не так. Щоб не після прострочених а завчасно. Для чого чекати щоб щось було не так як потрібно?
-
Так
-
Тільки з останньої. Але підтвердження стажу треба з обох
-
Хелс як вам зручно, просто якщо прострочиться то ви не покриті Сін теоретично можжна навіть з простроченим, якщо роботодавець не потребує
-
З часів ковіду - оналйн з дому Є безплатна книжка де все написано, і також є купа аппок на смартфон де можна тренуватися
12 Jan 2024, 17:45
Post 15869 of 400572
4 minutes ago