PR CUAET
-
Хто знає, якщо хочу зараз назначити designated individual форма 5475. Подача була 4 місяці тому без цієї форми. Чи треба мені додавати цю форму до своєї справи через вебформу?
-
Я ж так понимаю, номинация есть и на федеральном уровне уже?
-
Та ветку почитайте. Изложите все в посте там и тегните Остапа. Ещё в IRCC позвоните. Потом адвокат
-
11.04 відправлено на перевірку 22.04 відправлено на персоналізацію 25.04 документ виготовлено
-
То есть ты должен присутствовать на день апрув? Вот этот момент мне не понятен. Во время заполнения анкеты (онлайн) ты должен быть в Канаде .
-
Check existing applications -> і там є статус заявки
-
А где это поменялось, в portal processing status?
-
На сколько я поняла, изначально приходит аппликация, которую вы должны оформить на получения ПР. Это после апрув. Так вот на момент заполнения этой аппликации все кто входит в аппликацию должны пребывать на территории Канады
-
Спасибі
-
На фінальному етапі, коли ви вже апрувд, ви повинні знаходитися в Канаді.Must.
-
Вам лучше этот вопрос задать в другой ветке про карточки t.me/prcuaet/14603
-
скажіть будь ласка на якому сайті перевіряти чи вже готові паспорт и
-
Оттава
-
Ми теж подали 17
-
у якому місті ви подавались?
-
Отримати pr не встигну(тільки подала документи),цікавлюсь які є варіанти😔
-
Програма в жовтні цього року закривається. Навіть якщо ви встигнете отримати ПР до цього часу, розгляд канадської візи в Україні складає приблизно 1,5 роки. Вам для доньки треба шукати інші європейські країни, де розгляд візи займає не так багато часу
-
www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/provincial-nominee-program/applicants/skilled-worker/ очікується "технічна пауза" між 3 і 8 травня
-
Дякую
-
Підскажіть нотаріуса в Эдмонтоні. Потрібно завтра зробити документ, дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 158824 of 397244
4 minutes ago