PR CUAET
-
Оттава
-
Ми теж подали 17
-
у якому місті ви подавались?
-
Отримати pr не встигну(тільки подала документи),цікавлюсь які є варіанти😔
-
Програма в жовтні цього року закривається. Навіть якщо ви встигнете отримати ПР до цього часу, розгляд канадської візи в Україні складає приблизно 1,5 роки. Вам для доньки треба шукати інші європейські країни, де розгляд візи займає не так багато часу
-
www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/provincial-nominee-program/applicants/skilled-worker/ очікується "технічна пауза" між 3 і 8 травня
-
Дякую
-
Підскажіть нотаріуса в Эдмонтоні. Потрібно завтра зробити документ, дякую
-
А подскажите, пожалуйста, те, у кого пейстабы дозапрашивали, вы их просто на ту почту , с которой был запрос отправляли или в заявку куда-то?
-
Тобто , в день отримання апрув? Чи на наступний?
-
Тримайте кулачки 🤝
-
Дякую! Я щось так зараз «створюю» Те що було в референс + детальніше розписано під нок
-
Ну от хай продублює ті обов'язки з реііеренс леттеру, але трошки "наллє води", по типу в РЛ написано "обробляє кореспонденцію" а тут відписати "здійснює аналіз вхідної кореспонденції з наданням відповіді у випадку потреби". Щось таке
-
Як хочете. Але ви все одно будете додавати до заявки свій ворк перміт та свідоцтво про народження дитини
-
На почту треба відправляти, якщо в емейлі не вказано інше.
-
Трошки не так, їй для подачі на візу ваш ПР не потрібний
-
Дякую
-
Це я не знаю. Але фінальний confirmation можливий лише за вашої присутності в Канаді
-
Як буде PR,то подам на візу для доньки.Я так зрозуміла з пояснень в нашому чаті
-
Скажіть будь ласка, якщо я подаю дитину на воркперміт як dependent. То я його подаю зі свого аккаунта. Чи він має сам на себе створити? Може хтось подавався підкажіть?
12 Jan 2024, 17:45
Post 158836 of 389668
about a minute ago