PR CUAET
-
МОЖна через той самий портал
-
А що, посольство та консульства України в Канаді десь зазначили, що вони більше не будуть перекладати і завіряти довідки про несудимість з 11 січня через приєднання Канади до конвенції? Ні.
-
податися онлайн через IRCC
-
То саме, тільки причини різні
-
Можна. На стаді варто подаватися зараз поки можна по CUAET. Бо потім треба буде десь 40 тис показати за кожен рік навчання
-
Ну факт є факт : стем будуть. Питання лиш коли
-
Дітям можна буде продовжувати поки в батьків є статус. Одному з батьків треба буде мати роботу на момент подачі
-
Ничего в этом не понимаю , но по смыслу понял что все по старому …
-
У нас теж заповнили ЕЕ через два тижні після стем і якби чуть швидше, то мали б можливість пройти) тепер трошки хвилюємось як і що і коли
-
Податися онлайн
-
Вы хотите на украинский документ поставить апостиль министерства юстиции Канады?
-
Fingers crossed буде скоро
-
От і я кажу скоріше б Засабмітила 22 грудня, стем вибірка 21😅
-
та в тому то і справа, що це придумали тільки 5-6 місяців назад. І даних про те кого і скільки планють - 0. Тому на разі зіба гадати на кавовій гущі
-
Ми теж чекаємо stem, впритик по балах, хотілося б щоб вибірка була найближчим часом
-
Таргет це хіба не ті 5 або 6 серед яких стем?
-
Вы такое развели, про этот пруф оф фандс. Проблема решается за час: банк даёт вам immigration letter чуть ли не автоматически, согласно требованиям. Предоставить надо из всех институций. Стоит 0 долларов. Если конечно у вас нет там не хватает накоплений, то конечно надо крутиться. У меня очень позитивный опыт с cibc в этом плане.
-
В мене отримували.
-
Доброго вечора. Хочу отримати довідку про несудимість з іншої країни і у вимогах посольства є надати їм Registered Mail envelope та “Signature on delivery” sticker. Скажіть, будь ласка, якщо хтось знає, його доставляють як звичайний лист в поштову скриньку? Чи є якісь особливості?
-
Та але коли вона то буде В 2023 лиш 2 було 😔 хоча старт в липні, власне друга в грудні 😆
12 Jan 2024, 17:45
Post 159 of 389554
6 minutes ago