PR CUAET
-
Ну чому ж? У групі 65310 Light Duty Cleaners як раз є housekeepers як example titles
-
Это отдельная группа, housekeeper это совсем не то.
-
Тільки найвищий, все є в пакеті WES
-
Перше 4 тір - підходить. Друге - 5 тір, наскільки я знаю, 5 тір для Атлантики не підходить
-
Або 65310 Light Duty Cleaners
-
А які саме обов'язки? Гляньте, наприклад, noc 44101 Home support workers, caregivers and related occupations. Чи схожі обов'язки?
-
Отсылал до Нового Года числа двадцать девятого декабря с 80 долларами два конверта один в Эдмонтон один в Оттаву. из Эдмонтона вернули всё содержимое конверта и написали что я не в их регионе, я сейчас в Нью-Бранцеке, из Оттавы вчера получил справку о несудимости, я также вкладывал в конверт справку из Дии.
-
Чи є тут хтось, хто подавався по Альберта опортюніті стрім працюючи у Value village?
-
Прохання до всіх, хто задає питання в чаті - БУДЬ ЛАСКА читайте спочатку гілку! Фільтруйте за ключовими словами вашого запиту через пошук. Дуже багато питань вже мають відповіді неодноразово.
-
Дякую. чекаємо)
-
Всім привіт, якщо я зробив довідку про несудимість через дію, які мої подальші дії ? Тільки перекласти на французьку ?
-
Чи є тут хтось, хто подавався по цій програмі працюючи у Value village?
-
Також цікавить.
-
Тобто у вас був invitation to apply, і вже після подачі запросили додаткові документи? А скільки часу пройшло після подачі, що вони дали хоч якийсь зворотній звʼязок? І які документи вони запросили? Я теж по fws, але апплікейшн подавав не так давно - в грудні 18го…
-
В трекері нічого не змінилося
-
Олександре, підкажіть будь-ласка що Ви бачите в трекері? В мене доступу до трекера немає, але така сама інформація, як на Вашому скрині вже тиждень.
-
Попробуйте знайти ваші диплому тут ⬇️ info.edbo.gov.ua/edu-documents/
-
Доброго дня, маю грн на приват24. Обміняю на CAD. Курс більш чим адекватний. Знаходжусь у Калгарі, можу підʼїхати у будь-яку точку для обміну. Кого цікавить - пишіть у приват. Дякую.
-
Доброго дня, маю грн на приват24. Обміняю на CAD. Курс більш чим адекватний. Знаходжусь у Калгарі, можу підʼїхати у будь-яку точку для обміну. Кого цікавить - пишіть у приват. Дякую.
-
Ціна залежить від документу, засвідчення 10 канадських доларів за документ
12 Jan 2024, 17:45
10 minutes ago