PR CUAET
-
А когда в Канаде выборы вообще?)
-
Так
-
Где статья? Уклониться можно только пребывая в Украине, т.к. Человек получает физическую повестку и не приходит по ней в тцк
-
тцк взломал?
-
Можна, це додатково сплачуєте. Я забирала з візового центру. Там дивні години роботи з 3 до 5 вечора. З собою мати документи підтвердження особи та номер заявки.
-
Ваш стади пермит с пометкой Куает?
-
Шо та партія, шо та партія, чітко по аксіомі Ескобара
-
почему статья за уклонения тогда?
-
По новому закону повестка считается врученной даже если и не получал. Механизм прописан. Это если не обновлять данные, они считают, что находишься там. Если обновить то все зависит какие меры примут для тех кто за рубежом. Если скажут что ВЛК это часть обновления данных, то будут штрафовать за отказ от прохождения ВЛК с исполнительным производством. Один штраф за другим, а дальше по тексту...
-
Це нотаріус, який має діючу ліцензію з України?
-
@OstapBosak якщо у мене залишилось 1,5 роки WP, а в чоловіка 3 роки. Чи може це мені якимось чином допомогти у продовженні мого? Я би звернулась до вас про допомогу з документами
-
Спасибо
-
Ні, чи можете кинути посилання ? Не можу знайти
-
А навіщо ви подавалися якщо до 25 року було все
-
Гадаю так, якщо честно я не знаю, як усе важко з цими документами
-
Ми подались на новые в январе, до сих пор ждём, пишет что сделан, но не доставлен. 12 апреля уже и доставку DHL оформила и все равно тишина. Уже писала в консульство, и все равно тишина
-
Eligibility pass приходить на пошту тільки, в gckey нічого не буде видно. На 3.11 можливо вже є той лист в неї на пошті, а на 17.11 думаю навряд чи ще е. Треба чекати більше.
-
Ага. От тільки є кейс куди її слати після оновлення данних. Бо за кордон вори збанкрутіють слати а за місцем реєстрації не проканає. Треба реально читати процедура
-
Це про вимогу!!! Вимога != повістка!
-
Зрозуміло, навіщо - щоб отримати ще на 3 роки пока була така можливість до 31.03.2024
12 Jan 2024, 17:45
Post 160342 of 387358
less than a minute ago