PR CUAET
-
А чи є якась офіційна інформація з приводу того, чи взагалі тиша, або попросили, та просто проігнорували? Бо я шукаю особисто, моніторю ситуацію
-
Добрый день. Возник вопрос на счет Dependents Authorization Form? Подскажите пожалуйста, что необходимо туда загрузить? Предполагаю, что необходимо эту форму где-то скачать и заполнить?
-
Консульство? Первый раз слышу, что такое существует)
-
Тобто фактично вони використовують зараз ці 9750 нових місць вже на 2024 рік? Тобто цими місцями скористаються спочатку ті, котрі подалися до 15 лютого, а вже потім є шанс, що програму знову запустять?
-
Таке питання, я відправив на днях анкету на OINP HCPS з балом 479. Вибірка в яку я попав це до 480. У мене є свіжіший тест англійської, який піднімає мій скор до 486. Чи можу я його використати у профілі EE, і чи не повпливає це на мою подальшу можливість отримати провінційну номінацію по вже відісланій анкеті? Просто є надія, що поки мій статус OINP зміниться з submitted, буде ще вибірка по EE STEM, куди, можливо, зможу попасти.
-
Папка собирается задолго до удаления)
-
Ні, якщо хочете можу пошукати і скинути вам у особисті
-
чат у телеграмі?
-
Здесь модераторы когда muted me удалили все сообщения со всех веток, так что ничего не осталось) Сами того не зная сделали доброе дело😅😅😅
-
На тебя есть довольно толстая папка) И с каждым днем становится толще)
-
Это все конечно приколы, и вряд-ли они по каждому будут собирать такие сведения, все же ещё не Северная Корея. Но что касается самого закона и как он будет работать скоро будет понятно
-
так, буду дуже вдячна
-
Але це не видалить скріншоти повідомлень ))
-
Огонь) є ньюанс можна вмерти в черзі за пенсією))
-
підкажіть будь ласка, скільки чекати довідки з Грузії і де можна її замовити?
-
Везде по разному:) мы принимали решение для себя,исходя из наших обстоятельств.
-
4,95
-
Со средней зарплатой 50к в год после налога, квартира должна стоить 150к максимум?
-
Питання до тих хто вже подався на паспорт і писав заяву про те, щоб старі 2 паспорти залишили на руках: Чи перевіряли ви їх дійсність потім тут? dmsu.gov.ua/services/nd.html
-
А что в Украине пенсия с 50? Боюсь скоро вообще отменят пенсии
12 Jan 2024, 17:45
Post 160489 of 384915
about a minute ago