PR CUAET
-
Від федерального уряду була офіційна відмова уряду Альберти, коли вони запросили більше квот. Після цього наша прем'єр Сміт направила офіційного листа Трюдо
-
Аа, я неправильно прочитав повідомлення. Я мав на увазі, чи є якесь офіційне повідомлення віл федерального уряду з цього приводу
-
Є одне але: майже всі ці місця ВЖЕ забиті. Навряд чи вони віддадуть усі місця ЕЕ та турізм і хоспіталіті програми задля того, щоб поновити АОС і прийняти кілька сот заявок за пару годин, після чого знов закрити програму.
-
Дані на сайті оновлять, коли буде отримано відповідь Трюдо.
-
Пошукайте в чаті за середину Квітня
-
Я от пролисьнув, але нажаль нічого так і офіційного не знайшов, лише статті, які я вже читав(
-
В будь-якому випадку ОБОВ'ЯЗКОВО зверніться до імм адвоката, або КВАЛІФІКОВАНОГО консультанта, щоб написав ЛОЕ.
-
Сайт положили, неможливо наразі перевірити)
-
А що, якщо спробувати відбрехатися, що батько проходив службу в СРСР? Типу при незалежності України вже не проходив, а СРСР не існує, і ви через це заплуталися. Знаю, таке собі виправдання, але перше що прийшло в голову...
-
Так, дуже дякую - вже звернулась до адвоката та написали листа
-
Доброго дня,чи комусь приходили виготовленні паспорти по DHL в Канаду за останній тиждень?
-
Дякую за детальну відповідь 😊 У неї візит вже в липні
-
То так, з тим, що зараз маємо, то всі номінації роздивляться аж десь до середини вересня. А потім і відновляти программу немає причин, бо і місць вже фактично не буде, і треба тоді чекати аж 2025-го року
-
привіт, питання по SINP - я працюю в сфері ІТ але не маю вищої освіти взагалі. чи є шанс потрапити під SINP? там пише про post secondary trainings
-
Document%2Bchecklist%2Bfor%2Bcertificate%2Bof%2Bregistration%2Bapplications%2Band%2Brenewals.pdf
-
Я проверил пару часов назад без проблем
-
Я кажу з власного досвіду, мій роботодавець також мав реєстрацію компанії на домашню адресу. Але, коли оформляв сертифікат реєстрації в SINP, йому довелося орендувати комерційне приміщення (до речі це звичайний шоп з невеличким офісом).
-
❗️Відкриті слоти , Торонто нотаріальні дії , Now
-
Доброго дня, мені потрібна довідка з Ізраїлю, не підкажете до кого можна звернутись?
-
Добрый день! Треба довідка з Туреччини.Є така послуга?!
12 Jan 2024, 17:45
Post 160549 of 407982
2 minutes ago