PR CUAET
-
Высокое кондо фи = ниже цена. На Сомерсет есть комплексы 2000-х годов. Ценник 200-220, но кондо под 700 и дома прям старые.
-
Капец у вас там цены на недвижимость 😱
-
А сонце скільки разів на рік?
-
Та да, у нас такая. 2.5 на 2.5 метра, не завидую ребенку, которому сделают детскую из этой комнаты
-
Вчера смотрели 330 тыс, 1100 футов, 2 спальни 2 ванны, но кондо фи 720. Жить там классно, но дорого
-
Забыла что в новых они ден называют спальней:))
-
А запит через Member of Parlament робили?
-
Піджак? Ти так людей називаєш, які вирішили зайнятися своїм майбутнім? Співчуваю твоїй жінці
-
Так, тут згідна, я поки не маю відповіді. Але як на аренду 1 бедрум плюс ден піде :) питання за скільки здавати канєш стоїть :)) а от собі велике питання
-
ну якщо по розумному то з 8760 годин у рік ~5900 з них - хмарні)) www.weatherstats.ca/winners.html?location=stjohns;category=58
-
Та я сам в Эдмонтоне, то здесь подешевле будет
-
Ні, я подала це коли подавала на кліматичні, там була окрема форма про доходи поза канадою, RC66SCH Status in Canada and Income Information for the Canada Child Benefits Application
-
1500~ годин (60~ днів) сонячні, ну і те що залишилось це вже пів сонце пів хмарно www.weatherstats.ca/winners.html?location=stjohns;category=40
-
Привіт усім порадьте де можна перекласти документи у калгарі ))
-
Так чому Ви тоді не довірилися офіційній інформації з самого початку, а тут в чаті людям і на виході - своїй знайомій?
-
Возможно ли обменять канадские права на американские без экзамена?
-
Так якраз в офіційній і писало про продовження ворк перміту.
-
Отличная цена! В Калгари таких нет 2 года уже.
-
Wtf? Что ты сказал вообще? Есть смысл в этом ребусе?
-
Тому що ви всі вміли переконувати. Ось і все. Хоча у мене аналітичне мислення дуже добре розвинене, я подумала,що справді люди з досвідом розуміють більше, ніж я, звичайна вчителька. 🙈
12 Jan 2024, 17:45
Post 160682 of 396865
less than a minute ago