PR CUAET
-
Спасибо, что поделились ситуацией и своим мнением.
-
Это за какой период?
-
В БС виплачують кліматичні і це 100%
-
І кліматичні виплачують не всім 🤷♀️ Провінція BC не eligible до кліматичних.
-
Страхування не починає діяти автоматично, без звернення, щоб його оформили. А також страхування відкривається у провінції, де людина реєструється і живе (і це не обов'язково провінція, куди прилетіла людина)
-
Я б на вашому місці зателефонувада їм і спитала, яких документів не вистачає, щоб отримати виплати за минулий рік
-
Це начнуть виплачувати з червня.
-
Можу порадити забронювати вам консультацію з нашим бухгалтером, під час консультації ми зможемо вирішити дане питання. Ось посилання на контакт. www.taxcanada.accountant
-
Це вказано в кабінеті, виплати на червень. Раніше було іще менше.
-
Sure Ваш агент берет 3.5 плюс агент продавьца 3.5 Тотал 7%
-
Дякую!
-
Дуже дякую вам. Завтра буду телефонувати.
-
Навіть, якщо ви подавали декларацію про доходи до приїзду в Канаду, часто вони чомусь не вносяться в систему. Мої Глобал доходи не внеслися. Я телефонувала і називала їм суми доходів за 2021, 2022 і 2023 до приїзду в Канаду
-
Напевно, за 22 рік був дохід більше, якщо GST менше. GST напряму залежить від доходу за минулий рік.
-
Я не знаю чесно як це працює і договір продавця я не бачила, я бачу тільки свій і такі суми. Можливо Ви праві. Як на мене то 7% +1.5% це занадто, але тоді й зрозуміло чому всі хочуть бути рієлторами 😂
-
Так вони вже 2 роки в Канаді, тепер фігурує дохід від 23 року.
-
Якщо поквартально, то GST - це дуже велика сума. У нас малий дохід за 23 рік (працює один чоловік), такий же склад родини, але GST 100 долл. з копійками. Карбон такс не пам'ятаю, наче приблизно те саме, що у вас +-.
-
Шановні колеги )), чи є обмеження в часі для загрузки всіх аплікацій і доків у кейс з моменту створення свого кабінету і початку заповнення першої аплікації? Щось ніде не можу знайти інформацію. Дякую.
-
Мені сказали що повинні автоматично нарахувати,але дата була 14 квітня,нічого не прийшло. Спробую знов звернутися до бухгалтера
-
Ну коли знайдете напишіть пліз 😉
12 Jan 2024, 17:45
Post 161171 of 399196
less than a minute ago