PR CUAET
-
Михайлу заборонено написання коментарів на тиждень. Причина: неодноразово на всі питання що стосуються пр в провінції Квебек, він «направляє» на гуманітарну програму. Після останнього видаленого мною коментаря, він написав ще раз. Хочете допомогти людині і навʼязати гуманітарну програму, пишіть в особисті.
-
Я трошки пізніше напишу. Я вже ж таки на роботі 😂
-
Добрий день. Можливо хтось може підсказати де в Едмонтоні можна підтвердити український диплом автомеханіка або довчитись , щоб отримати канадський сертифікат
-
Okay І ліпше перейдіть в гілку Онтаріо - OINP
-
добрий день! Будь ласка, може хто знає чи треба вказувати внутрішній паспорт в Generic application form? Там треба поставити дату закінчення паспорта, а він же назавжди видається.Чи його взагалі можно не вказувати? Дякую!!
-
Сьогодні зранку отримала номінацію! Подача 06 січня, дозапит дипломів 24 квітня (обовʼязково прикріплюйтесь всі перекладені дипломи і атестат (9-11 класи), а не тільки евальовані, в цьому я лоханулась). Запит через емейл до менеджера 03 травня. NOC 21202. Мій кейс цікавий тим що я підтверджувала свій досвід з України 5 років і останні 2.5 з них в декреті. Запиту до мого менеджера в Україні не було. Може зіграло на руку ступнь PhD. Дякую всім хто відписувався! Всім іншим хто очікує, Бажаю успіху і відкриття програми!
-
Скажите пожлуйста,если добавила документ в электронном кабинете - нужно ли писать им на почту?Пишет,что Status : Submitted.Увидят ли они этот документ?
-
Запросы после био обычно
-
Якщо вказуєте, то потрібен і переклад паспорта, щоб його завантажити в аплікацію. Можна не вказувати його. На ваш розсуд. Ми вказували
-
Тих кого знаю то вже з П1/П2, дехто вже з екопр
-
Доброго ранку. Хто подавався на федеральний у November 2023 , на якому ви етапі ?
-
Вам копии достаточно . Отправьте ее на перевод и приложите в запрос.
-
Спонсор може бути один. Але форму і134 треба подавати на кожного члена родини окремо. Їхати теж можна окремо. Дитину обов'язково включити в тревел группу (додати в группу до 1 дорослого).
-
Я подалася 9 листопада, 2 лютого AOR, на минулому тижні отримала Портал 1, але знаю вже багато з пр
-
Ого, я не знала , дякую , буду шукати .
-
Є гілка з опитуванням по місяцям подачі (там вся статистика у зручному форматі) назва «Голосування»
-
Всім привіт, будь ласка скажіть що означає джоб офер я підписала договір на роботі,це не одне і теж я правильно розумію.
-
для реєстрації у CRA?
-
Yes
-
Якщо воно не відповідає вимогам, тоді треба переробляти буде, якщо дитина з Вами в консульстві тоді зроблять фото на місці.
12 Jan 2024, 17:45
Post 161441 of 400482
8 minutes ago