PR CUAET
-
Спонсор може бути один. Але форму і134 треба подавати на кожного члена родини окремо. Їхати теж можна окремо. Дитину обов'язково включити в тревел группу (додати в группу до 1 дорослого).
-
Я подалася 9 листопада, 2 лютого AOR, на минулому тижні отримала Портал 1, але знаю вже багато з пр
-
Ого, я не знала , дякую , буду шукати .
-
Є гілка з опитуванням по місяцям подачі (там вся статистика у зручному форматі) назва «Голосування»
-
Всім привіт, будь ласка скажіть що означає джоб офер я підписала договір на роботі,це не одне і теж я правильно розумію.
-
для реєстрації у CRA?
-
Yes
-
Якщо воно не відповідає вимогам, тоді треба переробляти буде, якщо дитина з Вами в консульстві тоді зроблять фото на місці.
-
Final, ще не видно а background check 15 березня
-
Якою датою у вас background completed та final decision?
-
Вас таких "прошарених" зараз подається десятки тисяч, це небувало для даної програми. До цієї кризи позитивних рішень було 20%, тепер 1% - і це тим хто з вщент розбитих орками містечок
-
Кофта може бути з капюшоном, головне щоб не в капюшоні
-
Це фото нам робили на пр, ми його роздрукували у волмарт, зробили згідно їх стандарту 60% обличчя і формат 10*15, але син у кофті з капюшоном, тому я не знаю підійде таке чи ні, чи потрібно робити нове
-
Вітаю 👍
-
Вітаю! Підскажіть хто вміє файлити податкові декларації Квебеку та може навчити?
-
Так
-
Добрый день. Це по АOS Ви подавались?
-
Доброго ранку. Є якийсь графік або точний час в який можна приходити в консульство Едмонтону забрати паспорт ?
-
Дякую!
-
Видача оформленого паспорта. В порядку живої черги. Понеділок - 10:00-12:00 Вівторок - 15:00-17:00 Середа - 10:00-12:00 Четвер - 15:00-17:00 П`ятниця - 10:00-12:00
12 Jan 2024, 17:45
Post 161453 of 390829
9 minutes ago