PR CUAET
-
Вас таких "прошарених" зараз подається десятки тисяч, це небувало для даної програми. До цієї кризи позитивних рішень було 20%, тепер 1% - і це тим хто з вщент розбитих орками містечок
-
Кофта може бути з капюшоном, головне щоб не в капюшоні
-
Це фото нам робили на пр, ми його роздрукували у волмарт, зробили згідно їх стандарту 60% обличчя і формат 10*15, але син у кофті з капюшоном, тому я не знаю підійде таке чи ні, чи потрібно робити нове
-
Вітаю 👍
-
Вітаю! Підскажіть хто вміє файлити податкові декларації Квебеку та може навчити?
-
Так
-
Добрый день. Це по АOS Ви подавались?
-
Доброго ранку. Є якийсь графік або точний час в який можна приходити в консульство Едмонтону забрати паспорт ?
-
Дякую!
-
Видача оформленого паспорта. В порядку живої черги. Понеділок - 10:00-12:00 Вівторок - 15:00-17:00 Середа - 10:00-12:00 Четвер - 15:00-17:00 П`ятниця - 10:00-12:00
-
Не забывайте, что могут ещё процент пересчитать
-
Дякую
-
PNP AOS non EE PR Application submitted 1 лютого 2024 AOR 06.05.2024 Запрошення на biometrics 06.05.2024 для всіх
-
Вам треба дивитися лінію 15000 не в Т4 а в Т1 тобто в вашій декларації податковій
-
Дякую, не в капюшоні))) просто ми вчора були в стаплес - вони таке не роблять, у волмарті - там взагалі капець, дивляться на тебе як на не с повна розуму, самі в інтернеті шукали інформацію 😂, кажу - та зробіть просто фото і роздрукуйте - ми не можемо, потім можемо і на виході нічого не зробили, в іншому волмарті така ж ситуація, потім ми згадали що у нас є фото з пр, то уже в них на тій машині підігнали розміри і роздрукували. Якийсь квест вчора був з цим фото
-
Ну і ще варто памʼятати що як буде попит, то аренда буде теж рости. Тому справді треба багато думати і купляти такий розмір який треба.
-
Часто просять оригінал паспорта, знайомі раніше робили на мене довіреність, але в 公证 сказали, що потрібен оригінал паспорта
-
Читаю, і не можу зрозуміти, кому потрібно 6 міс стажу, тому хто потребує ворк, чи тому у кого є ворк?
-
Це не я😁
-
Всім привіт! Питання: чи є тут чоловіки, які подались на паспорт на початку квітня (до 10 числа) і паспорт вже виготовлено або взагалі є якісь оновлення у відслідковуванні?
12 Jan 2024, 17:45
Post 161463 of 391677
less than a minute ago