PR CUAET
-
доброго дня. скажіть, будь ласка, які можуть бути причини довгого розгляду заявки на продовження вп? подавалася в лютому і досі ніякої відповіді немає. а тим, хто подавався в березні, вже продовжили. не дуже розумію, як працює їх пріоритет
-
Моя квартира стоила в два раза дешевле в Виннипеге. Нужно покупать то что можете себе позволить или не покупать
-
По нон ЕЕ ( федеральный) от 6 мес считайте ( это минимум)
-
Саму довідку видадуть за довіреністю, але якшо треба завірити у нотаріуса то просять оригінали
-
От і в мене знайомі з Австралії їздили за довідкою. А я поки що не уявляю, як це зробити. І знайомих за 13 років уже не залишилось
-
Ні, в мене ще був дійсний резиденс перміт і я повернувся щоб взяти довідку, зайняло десь 1 годину
-
Ви відправляли оригінал у підсумку?
-
Біометричний .
-
Доброго ранку Просять овертайм егрімент який підтверджує дохід? Що це може бути 🫢
-
Підкажіть, будь-ласка, зробили фото дитини (згідно зразка, розміру) і переживаю чи підійде їм фото. Дитину на оформлення з собою брати не буду. Якщо їм не "сподобається" фото, які подальші дії, не приймуть документи на виготовлення паспорту?
-
У мене навіть вічату нема, я з Китаю поїхала ще до його винаходу 😁😁
-
Підкажіть, будь ласка, наскільки можливо самому подавати через h&c? Чи краще все-таки через immigration lawyer?
-
Может возраст отца? Сколько лет?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, на деяких сайтах пишуть у вимогах до роботодавця, що роботодавець має мати щонайменше 3 співробітника на full-time, це за межами Ванкувера. Чи це так?
-
Тоді надсилайте тільки пейстаби з лютого до сьогоднішнього дня
-
Якщо немає? То просто пейстаби?
-
Це додаткова угода на овертайм, якщо у вас така є.
-
Дякую за відповідь
-
За 11 тільки
-
За 9 клас теж потрібен атестат? За 11 клас не достатньо?
12 Jan 2024, 17:45
Post 161485 of 384925
4 minutes ago