PR CUAET
-
Ні, ще не дивилася інші провінції.
-
Это все на Arrima смотреть? На главном сайте Квебека вижу основные условия программы, но ноков , по-моему, не видела🤷♀
-
Пару наших семей уже поменяли провинции. Одни в Эдмонтоне сейчас, вторые - в Торонто.
-
Ви дивилися програми rural в інших провінціях? Начебто, вони простіші, та й франсе для балів помічна. Але все дуже індивідуально...
-
Работа нужна соответствующей категории NOC(( засада кругом)
-
Да какие шансы. Работы нет. Стажа надо 2 года, а 1,6 уже прошло.
-
Та от обрали. Потім дуже довго чекали на візу чоловіку. Тепер в мене 30 тижнів вагітності і треба їхати туди, де дають медстраховку з першого дня, тобто, Онтаріо, а далі дивитися, куди звідти тікати, бо не про нас ціни і ПР...
-
У нас ті самі дати з донькою. То вона вже здала, а ми ще чекаємо запрошення
-
Мне до ПР как до неба(( это очень удручает. Поэтому сама ищу здесь полезную себе информацию.
-
А как расцениваете шансы на ПР?
-
Ні, але тут у всіх по-різному. Я - пару місяців, інші по пів року чекають. Тим паче, зараз страйки та дефіцит бюджету..
-
Можна створити групку в приваті для тих, кому вони цікаві))
-
А довго чекали на курси?
-
Так, не думаю, що мої особисті враження всім цікаві)
-
Выбор города - половина пути к пр)))
-
Бо тут все ж про ПР гілка. Можна і на загал, якщо адміни не проти))
-
Пожалуйста) могу только еще добавить, что все очень серьезно с посещением. Если нужно финансирование - будьте любезны с 08:30 до 15:30 ежедневно. Все отмечают и контролируют. На сессию отведено 30 часов на пропуски. Превысили - остались без денег.
-
А почему в приват?) Я бы тоже почитала))
-
Дякую! Без питань, в мене зараз теж перша ночі. На добраніч!
-
Дальше не планирую.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago