PR CUAET
-
Я так і написала. Якщо НЕ жити 3 роки з 5, ПР буде втрачено
-
робіть переклад.
-
у нас був витяг з Дії з двома прізвищами. їхня відповідь незрозуміла
-
Значить лишається лиш варіант перекладати витяг з Дії.
-
Минуло 5 років. ПР картка закінчилась. Якщо ви не прожили 3 і більше років в Канажі за цей період, вам не продовжать картку і анулюють статус ПР. Є певні «схеми» щоб зберегти статус, але якщо в лоб - то це так
-
Вот это смущает
-
Бачу що вони ще дивляться на то куди подорожує аплікант поки заявка розглядається. Ми для себе вирішили що навіть на курорт вже тільки з ПР поїдемо🤦🏻♀️ ДУЖЕ ДЯКУЮ за інформацію!
-
Якщо НЕ прожити 3, ПР втрачається- це невірне твердження, вірне буде "Якщо НЕ прожити 2- ПР втрачається"
-
Тут на Английском написано 730 дней, я просто не понял, для чего вы написали 3 года
-
А якщо людина два тижні працювала по 48 годин, а потім два тижні 59 вийшло? Місяць повинні ж зарахувати?
-
Его можно продлить и после 2 лет, если не прожить 3 то гражданство не получить
-
Как это не могут? Мне подняли на 12. В законе одно,а на самом деле совсем другое.
-
Відносно закінчення статусу мене це теж лякає, тим більше через недійсність паспорту. Я вже записалась до адвоката щоб побудувати план В, С і тд. В разі різних сценаріїв.
-
Читайте уважно. Давайте не сперечатися, я буквально вставила цитату з canada.ca. Треба прожити 2 роки. Якщо НЕ прожити 3, ПР втрачається
-
Тут я не тоже самое написал
-
Так, не 3 же нужно, в том то и дело
-
Я думаю людина трохи помилилась і мала на увазі що треба саме 3 роки прожити.
-
Вот у вас написано 3 года, а ниже цитата из правительственного сайта где 730 дней На это вам и указали, без негатива
-
Тим більше, я не писала нічого про 3 роки. Я скинула Вам скрін з офіційного джерела
-
Так це правда. Памятаю як моя мама вираховувала всі свої подорожі до України та Америки щоб не перевищити ліміт.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago