PR CUAET
-
Я 4 справки получила из консульства дистанционно, без единого вытяга из Дии. Правда, мы все граждане Украины.
-
Нет, не граждане Украины не могут ничего решать дистанционно. Отправлять запросы могут те, кто может из Дии «вытянуть» справку и на ее основании отправить в консульство. Остальным нужно заполнять заявку, подавать документы и это не дистанционно, а очно
-
Його там і не буде відображати
-
Проходив ще літом
-
Просто у ворк перміті ,було написано,що потрібно пройти мед.екзамен на протязі 90 днів,тому я і проходив. А зараз не знаю,чому його не відображає в кабінеті. І чи не буде потім якихось проблем? Дякую
-
Залежить від ПНП
-
Якщо треба буде - вам напишуть. Але швидше всього не потрібно буде
-
Ну тут написано що вам медекзамин на сьогодні не потрібен
-
Вони самі мали б бачити, але я додаю якщо є
-
Так, вже були
-
Это все правильно но если не найти работу и доезд до неё то программу эмиграции не выполнить,я никак не могу решиться, чтобы не попасть в тупик с которого сложно выбраться,а может просто себя накручиваю
-
Доброго дня. Скажіть,можна подаватися на номінацію раніше ніж 6 місяців?якщо 780 годин за рахунок овертаймів набралися раніше?
-
@OstapBosak підскажіть ,медогляд здавав декілька місяців тому,але чомусь в моєму кабінеті ці дані не відображаються ,що можна зробити в даному випадку (кует)
-
Оплата, потом выслать формулу в Варшаву вместе с чеками об оплате
-
Так, копії паспорту його країни. +заяву на довідку, на сайті консульства зкачали
-
обов’язково😊
-
Дайте знати якщо викличуть на медкомісію))
-
Дякую, makes sense 👍🏻
-
знову ж таки - ще запитів по медогляду не було- ми ж "першопроходці" по новій програмі. тому все може бути
-
ми додавали (щоб вони довго не шукали😊). але IRCC має дані про ваш пройдений медогляд.
12 Jan 2024, 17:45
Post 16231 of 390776
2 minutes ago