PR CUAET
-
В загальному якщо ваше лікування є 107к + за 5 років, за загальними правилами вам не мали б дати ВП, і впустити в Канаду
-
Ресурсу такого немає. І тут не питання скільки витратила, а скільки очікує витратити
-
Дуже дякую❤️ І ще одне запитання: по термінах я встигаю, так як друга операція вже за 10 днів. Але якщо я перейду за оті 107к, то це означає 100% відмову? Зараз, після першої операції, я точно вписуюсь в ту суму. Завтра маю післяопераційний огляд в лікаря, то уточню в нього скільки коштує в нього операція. Якщо 2 операції у сумі буде більше 107К, то що тоді очікувати? І чи є якийсь ресурс, щоб подивитись точну суму, яку Канада витратила на моє здоров’я? Вибачте, за те, що так багато запитань, але хочу максимально чітко розуміти свою ситуацію. Дякую
-
ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!!
-
Наші реалії в це трохи вносять - хаос
-
Складно сказати. Форма передбачена для тих хто живе разом, і відповідно в одній країні
-
А дві країни можна і чи треба через дефіс наприклад?
-
Я б Канаду вказував
-
Дивіться по своїх термінах
-
Я не можу вам сказазти чи це найкращий варіант. Але це варіант який вам доступний. Так як і варіант коротко це описати і подаватися зараз, якщо ви вважаєте що до 107к ви не додягуєте
-
В найближчому ВАК. В Україні це Львів та Київ
-
В провінції, якщо ви маєте ворк перміт, то для провінційного job offer LMIA зазвичай не потрібен Але там є інші вимоги. Наприклад вимоги до ЗП, до розміру та ммісцезнаходження роботодавця, давності його окмпанії і тд
-
У нас ситуація коли в нас відкритий ворк перміт, який не потребує lmia +50 балів виключно якщо є LMIA або якщо є закритий ворк перміт, який виданий по одній з статей вийнятків для LMIA - наприклад франкофони, CUSMA, чи inter-company transfers
-
Треба все вказувати. Але також може ути таке що ви не еліджібл. Наприклад якщо ангдлійська нижче 7 (якщо у вас ще немає року професійного досвіду в Канаді). АБо якщо в загальному ваш досвід в НОК який не професійний
-
Ні, не потрібно. Головне щоб подроді буди меньш ніж на пів року, бо інакше це може трактуватися як зміна місця проживання
-
Остапе @OstapBosak , підкажіть будь ласка, якщо я в Канаді, а чоловік в Україні, в формі 5409 (зверху) яку країну вказувати? Нотаріус і я не знаємо. Дякую
-
По якій програмі ви подаєтеся? Цей досвід потрібен для вашої eligibility, чи це просто частина бекграунду?
-
Там ключове слово may be exempt В більшості вам не мали б присилати новий запит. Але qroj пришлють я б все таки рекумендував його пройти
-
Дуже дякую за швидку відповідь💗 Ні, майбутнього лікування не передбачається. Після першої операції мене виписали з лікарні в той самий день. Я була вдома вже через 12 годин. І подальше лікування - це лише реабілітація, виключно спеціальні фізичні вправи, які я виконую самостійно вдома, ну і ще знеболюючі, які я придбала сама. Вибачте, але перетипитаю ще раз, щоб переконатись, чи правильно вас зрозуміла: найкращий варіант для мене це долікуватись і тоді відповідати «Ні»
-
Підкажіть, якщо дружина і дітина на одна подаються в Канаді, а чоловік і інша дитина в Україні, де вони мають здавати відбитки пальців?
12 Jan 2024, 17:45
Post 16322 of 385961
2 minutes ago