PR CUAET
-
Запрошення на відбитки мені прийшло через місяць. І друзям також. Але вони вже чекають 5 місяців на відповідь
-
дякую
-
Так, їх переклади підходять для Альберти
-
Дякую за інформацію
-
Зараз тільки отримують ті, хто подався спочатку січня. То ж чекайте.
-
Здравствуйте! Скиньте пожалуйста ссылку по которой можно заполнить анкету чтобы вклеить новую визу внутри Канады! Заранее спасибо!
-
Срок действия визы заканчивается в июне, хочется вклеить новую ребёнку, визитор рекорд до 2027 года
-
Вам вже підтвердили візу і треба лише вклеїти?
-
Спасибо большое
-
Work Permit це ж і є сам дозвіл на роботу.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html#apply-new-visa
-
Добрый день пришел запрос на обновление данных , попросили снова добавить справку о несудимости. Подскажите что заполнять в полях? Какой срок действия справки год?
-
Заявок дуже багато. Я сьогодні розмовляла з IRCC,сказали мені ,що останній раз робили замітки в моїй аплікації в січні цього року ,вчора теж відкривали. Чекайте, дуже велике навантаження. В нас вже 9 місяців з подачі заявки і тиша з листопада 2023 року…
-
Добрый день. Подскажите Если у дочери (14 лет) в ворк пермите только разрешение на учёбу, а на работу нет. Можно ли тут уже в Канаде как то получить для неё разрешение на работу?
-
Добрый день пришел запрос на обновление данных , попросили снова добавить справку о несудимости. Подскажите что заполнять в полях? Какой срок действия справки год?
-
Прийшло ось таке повідомлення , але я не знайшов де я маю оновити ці дані у профілі. Можете підказати як це зробити? Я прочитав що це не обовʼязково якщо я іду по CEC і FSW. Памʼятаю що вказував десь цифру але не можу знайти де
-
Листопад? Ок. Тоді в нас купа часу
-
Ви ж казали, що в неї ворк перміт
-
Здравствуйте. Скажите, пожалуйста, а муж может забрать паспорта всей семьи? Ну детские, я понимаю, ему отдадут, а мой? Или обязательно мое присутствие? Забирать будем на почте в Торонто.
-
Нет. У нее написано разрешение на учёбу. Стади пермии. И внизу прописка без права устройства на работу
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago