PR CUAET
-
Можно и отдельно но тогда либо иностранцу придётся создать аккаунт где он должен указать что в браке с гражданином Украины, и соответственно добавить апликанта жену иначе кто ему что продлит с иностранным паспортом ? Отсюда вывод все равно в аппликации должнаи присутсвовать жена /муж украинец .
-
Просто переклад с печаткою бюро ✅
-
Ми братимемо 13 клас
-
Можна продовжити паспорт в консульстві без слоту. І потім подаватися на вп. Але нефакт що продовжать звичайно, хоча і вартує пробувати
-
Да..тут все по іншому..в школі до двадцяти с чимось можно вчитеся ,далі в університет ще років так на 10)) а потім бах і 40 років)
-
Ми допомагаємо з перекладом польської довідки для PR
-
В тому і прикол що я не бачу взагалі де оновити
-
на яких підставах Ви зараз можете отримати новий вп? (його не продлівають, тільки новий)
-
Не дуже хочеться втрачати рік(Будемо думати ближче до зими ,що робити…13 клас ,як варіант,але хотілось би щоб Дитина вже отримувала вищу освіту(
-
Объясняю, опыт такой что никому не дали ещё все в стадии рассмотрения я от 5 месяцев и больше,
-
Ви можете взяти 13 клас, чи ви вже взяли? Мої друзі так роблять. Можна взяти додаткові предмети і працювати.
-
Так вы подавайтесь, узнайте все. В прошлом и этом году, дети выигрывали гранды, и многим разрешили платить по местным ценам. Вы все узнайте
-
Personal Details -> Family -> Funds
-
І в мене донька теж піде в 13 клас. Тут це навіть для канадійців норма. Деякі підлітки працюють багато у старших класах, беруть менше предметів на семестр, розтягують навчання. Тут нема такого, як в Україні - як тільки 17, то треба бігти в університет, бо тоді буде пізно, і лише на пенсію)))
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides.html
-
Знайшов
-
Я теж її обновляла, саме звідти і завантажувала, заповнювала, сканувала і відправляла їм по web form
-
Прописку когось одного з батьків достатньо? Бо в мене та ж сама фігня..Одна дитина прописана, де і батько, а друга народилася через декілька міс після початку повномасштабної і не прописали..Хоча всі жили за адресою, де прописан їх батько
-
Я б не переживала. Піде попрацює. Відточить мову. Головне що ви будете з документами
-
Спасибо,я думаю Над этим вариантом)
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago