PR CUAET
-
отримали номінацію?
-
Я в відносно довільній формі накатав таке сам, взявши за основу reference letter. Інформацію взяв з офіційного сайту ) Спочатку HR теж не розуміла що я в неї хочу, написав сам, вона тільки апрувнула )
-
Щось цього тижня вибірок ще не було) зазвичай кожних 2 тижні
-
На сайте все написано
-
Читала, що паспорт має бути не меньше 2 років, а якщо меньше, то не можна подаватись?
-
підкажіть, будь ласка, хто стикався. При заповненні application на Техпас в обов'язкових документах для завантаження є employer information. Як вона має виглядати та що робити, якщо роботодавець не хоче її надавати
-
Доброго дня, чи апрували вже комусь вп продовжений після помилково надісланого ріквесту на оплату?чоловік подався ДО 31 березня 2024 року, через кулька тижнів прийшов ріквест на оплату, нам по телефону порадили додати доказ того, що ми звільнені від оплати і досі ніяких новин.
-
Сам писал от себя ,такие вещи вроде наторилаьно заверять не нужно
-
Приветствую всех! Кто может что сказать по иммиграционной программе Nova Scotia Occupations in Demand? Любая информация будет кстати так как собираюсь туда из Альберты как строитель
-
Спасибо большое! А вы объяснение заверяли у нотариуса или просто от себя написали и все?
-
"Подати особисто до Генконсульства заповнену заяву на доставку паспорта" разом з квитанцію сплати послуги" - питання, щоб ще раз туди не йти в людей які вже подавалися
-
Так )
-
Зверніть увагу вони просто просять пояснення своїми словами
-
Если вы не поленитесь и промотаете эту группу выше (смс от 7мая), то уже отвечали на подобные вопросы. Люди, вы задаёте одни и те-же вопросы, не ленитесь почитать последние смс.
-
Что то наш П2 застрял по дороге 😂😂😂
-
Підкажіть, будь ласка, я правильно ставлю по оплаті, треба вибирати 1,210$? Чи 635$ на дорослого? тобто на сімʼю, де два дорослих і дві дитини виходить 2,940$?
-
Портал 1. Нам пришел на след день
-
Люди, гораздо конструктивнее было бы кинуть ссылку на ответ (скриншот не обязателен)
-
Не било ответа на мой вопрос - я искал перед тем как писать
-
Добрый день пришел запрос на обновление данных по справке о несудимости. Подскажите что заполнять в полях? Document number нужно указать порядковый номер который есть на справке или «000000» expiry date указывать дату через год от получения справки? Информацию нашел тут ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1358&
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago