PR CUAET
-
Не вірне ваше твердження. Є багато випадків по сімейному спонсорстві коли батьки подаються на пр і при очікуванні один з дітей одружується то пр отримують всі окрім одруженої персони.
-
Як вам завгодно. І так, і так можна. Другий варіант - десь протягом 5 днів приходить код по пошті. Перший - одразу зможете увійти, не чекаючи (я сама перший варіант не обирала, тож детально не можу розповісти, що там та як)
-
Нужно работать на работе по которой вы получили номинацию до получения ПР! Это главное условия! Или найти аналогичную по тому же Ноку, обязательно об этом сообщить IRCC (о смене работы или о ее потере).
-
Заготовки - це класно незалежно від рівня підготовки. Там є популярний ютуб канал, де чоловік взагалі продає свої заготовки для рівня 10+, і я собі такі роблю, щоб підтягнутись з 7 до 9. Так що все правильно 🙌
-
Сегодня не біло изменений к сожалению. Никто не получил AOR?
-
Також писали тут, що федерали можуть перевіряти неочікуванно чи працюєте ви ще чи ні. Запросити пейстаби, референс або просто зв'язатись з роботодавцем.
-
Ви не можете звільнитись, тільки у випадку, що знайдете роботу з таким же НОКом. Бо ви ж повинні виконувати умови провінційної програми, що дає змогу податись далі.
-
Вы имеете в виду что если у меня есть номинация от АОС я должна продолжать работать на той же позиции?
-
Я мав на увазі Letter of explanation, багато людей не розуміє як його написати, чи є якась спеціальна форма, чи потрібно це пояснення завірити у нотаріуса і т.д і т.п.
-
Для ответа на портал 1 и 2 нужно иметь подтверждения что продолжаешь работать на прежней работе или жить на прежнем месте? Спрашиваю чтобы понимать как решать вопрос с работодателем (увольняться или пытаться чтобы за свой счет оформили длительный отпуск).
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи можна зловити слот родичу на себе (бабуся) на виготовлення паспорту дитині, а мати тієї дитини приїде на той слот і зробить паспорт для дитини, чи можна так?
-
Ні, не треба
-
Здравствуйте,подскажите,а по гуманитарной программе тест тоже нужно проходить по англ?Остальные моменты читала.Только это не совсем поняла.
-
Я писала своїми словами. Не служив в той час бо вчився у виші, після того ніяких повісток не отримували. Від себе ще додала що виїхав з України на законних підставах
-
Тобто після інтераку всеодно треба буде чекати код на пошту?
-
Берете паспорт, форму 5257 паперову заповнюєте, копію діючого візітор рекорд, копію медогляду, зворотній проплачений клнверт, і все це відпоавляєте Temporary Resident Visa Section Case Processing Centre – Ottawa P.O. Box 8780 STN T CSC Ottawa, Ontario K1G 5A9. За три тижні буде вам віза.
-
Ви в Канаді?
-
Перший варіант - це ви можете тільки глянуть загальну інформацію . Там нычого не можна змінити. Треба код
-
На офіційному сайті консульства вказано, що можна
-
І звідси теж беру фрази)
12 Jan 2024, 17:45
6 minutes ago