PR CUAET
-
Є інформація: кожного дня робимо і відправляємо в Канаду, робимо вже з нотаріальним перекладом для PR
-
Ми так і робили раніше - оплачували на місці за довідки про не судимість, але думаю мож там термінал часто не працює, не хочеться бігати шукати відділення. Дякую за пораду)))
-
@Valval232
-
Доброго дня, скільки хто чекав картки після зміни статусу в gckey на те що вони mailed? Поділіться вашим реальним часом будь ласка
-
Если у вас есть дебетовая карточка на месте оплатите
-
Оце і я обидва рази перестраховувалася. Бо думалося, що якщо якраз на мені термінал для оплати заглючить, можуть сказати йти кудись шукати, платити
-
Ще питання. А якщо фото не встигли зробити тут - чи може чоловік зробити в Україні? Там же позаду фотографії має стояти назва де фотографувався і дата…
-
Дитина після 12 років (здавала відбитки) мусить сама отримувати паспорт чи може хтось з батьків забрати?
-
Доброго дня. П2 - це кінцевий результат?
-
Сьогодні писали що працює, завтра перевірю 🙈
-
Дякую за відповідь, я отримала відповідь із офісу імміграції провінції, саме , що процедура така : чекати 48 днів + 6 тижнів ( це 3 місяці) і тоді відправляти декларацію про втрату / чи не отримання першої карти .
-
де це вказано?
-
Ні, еcopr можна сказати кінцевий результат
-
Я подавалась онлайн через портал ircc
-
А то что у иностранца в ворк пермите указано CUAET, этого вроде может быть достаточно У меня так подался иностранец знакомый (жена украинка) и все получил (нечего дополнительно кроме ворк пермита не добавлял , имею ввиду для прува)
-
В чек листе
-
Можно, пусть покажет требования к фото и если возможно на обратной стороне напишут на английском название, место и дату цифрами, чтобы не переводить. И штампиком каким-то сверху.
-
У нас было аналогично. :) Еще и инспекция кондо вышла по скидке 50% по промокоду.
-
Це зайняло десь місяць. Точно не можу сказати. Я знаю, що для цього він ще проходив якийсь тренінг і отримав також сертифікат про проходження тренінгу, який він надавав для отримання ендорсементу
-
Обов'язково дитині треба забирати
12 Jan 2024, 17:45
Post 163635 of 396781
21 minutes ago