PR CUAET
-
Я б на всякий надіслав їм пруф. Також можете в доктора перепитати чи вони надіслали все що треба (в них теж бувають помилки)
-
Можливо ..
-
Я тоже стрессую(( муж спокойней - говорит, что переедем в другую провинцию. Жаль, ребенок уже год в регулярной школе, на уровне франкофонов..в Украину возвращаться некуда - мы с Донбасса, город в оккупации, все разрушено.
-
Наша ситуация. Полтора года тут, друзья и полная неопределенность. У меня на этой почве бессоница, постоянный стресс. Если бы знала что так будет не ехала б сюда. Сейчас дергать детей и начинать с 0 снова в другой провинции уже не буду.
-
Якщо в чоловіка є ВП, і він має постійну роботу, то дружина має право на ОВП незалежно від того подалися вони на ПР чи ні
-
В ПР Порталі
-
Так. Так.
-
Підкажіть будь ласка якщо мама головний аплікант , а її чоловік не в Канаді , його можна включити в анкету і потрібно проплату за двох робити ?
-
Ось стаття про апдейт сертифікату та шкали оцінювання. Згідно інформації, тепер в сертифікаті буде середній бал t.me/prcuaet/2/33662
-
Да він не нії як раз) він все ж таки має надію на отримання номінації👊🏻Просто в нас пішла розмова з ним стосовно гуманітарної і він висловив думку свою і що йому сказав його адвокат.
-
Мы к друзьям приехали. Никто французского не знал, но у нас и английский на школьном уровне.. Но подсказки и помощь друзей в начале пути - неоценима, очень нам помогли. Я 1,5 года учу французский, муж все это время работает на стройке..Как быть с дальнейшим процессом иммиграции - непонятно, так как сейчас у меня есть французский (не высокий, но достаточный для понимания собеседника), но нет работы, а у мужа - есть работа, но нет французского(( пермиты заканчиваются в 2025. Сейчас закончу 7 уровень и буду искать работу..а может лучше в другую провинцию перебираться, где требования полегче..пока на распутье.
-
В чек листе, в разделе other documents. Это отдельный документ, на каждого старше 18 лет. Дозапросят точно, готовте по странам где находились больше 6 месяцев. Самой Канады это не касается, отсюда справка не нужна.
-
Ну от якщо 32 то треба дивитися що тобі не вистачає щоб набрати тих 480+ балів і газувати, а не нити що всьо пропало і шукати шояхів обходу через гуманітарну.
-
Ого! Круто.Він здавав як раз celpip
-
Селпіп. В мене 9 12 12 10. Якщо 9999 там приріст суттєвий
-
10 -буває? Я чесно не знаю ,який найвищий бал …для мне -7-здається дуже круто)
-
Не розумію, чому при заповненні усіх необхідних форм на PR програму для батьків ніде не було вказано, що треба їм прикласти ще і довідку про несудимість? Це треба прикладати окремо, як додатковий документ? Якщо відразу не зробили, чи означає це, що офіцер може повернути заяву, як неповну?
-
Значить англійську треьа на 10 здати і буде йому щастя
-
32 роки йому,noc не знаю(
-
То значить чогось іншого не хватає, може 45 вік. Я пройшла з лміа 40 і англ висока
12 Jan 2024, 17:45
Post 16379 of 399988
less than a minute ago