PR CUAET
-
Ми теж розуміли ,що як не пройдемо ,то варіант їхати в іншу провінцію чи в Європу..
-
Вітаю! Щодо вашого знайомого. Остання виборка ЕЕ була-561, це дуже високі бали, 7 з англійської-це не великий бал для ЕЕ.
-
Дякувати богу ми не подаємось на Гум програму, іммігруємо по іншій. Але коли жили в Торонто, то теж дивилися в цей бік… Але ті суми які потрібно заплатити і ще й рулетка, зіграло своє.
-
Він не може більше року отримати номінацію. В нього толковий адвокат і разом вони продумують стратегію.Я написала не для того,щоб почути параду)Що кому скаже офіцер -нам нікому не відомо. Кожен вирішую що йому робити і на що подаватися, виходячи з своїх міркувань ,почуттів, і не одній консультацію з спеціалістами. А вже не раз говорила і тут мабуть це теж говорили -гуманітарна програма ,це рулетка..І ніхто не знає кому ,що випаде.Безліч кейсів де схожі історії у людей і одним дають опрув,а іншим -ні. Жоден адвокат/консультант не дасть вам 100 відсотковою гарантії ,але проаналізувавши свої минулі кейси може сказати -чи ж шанс? Мабуть всі знають,що в минулому році отримували ПР українці з Западної України ,які про війну тільки чули. А в цьому році більш прискіпливо почали підходити до розгляду. Мені багато пишуть в особисті ,питають поради.Та що я можу сказати -ми ризикнули,заплатили немалі гроші і поки ще на пів дорогі,бо ніхто не знає скільки ще чекати карток. Українці ,моя вам порада -читати тут все це добре ,але краще все ж таки звернутися до спеціаліста,отримати консультацію стосовно вашого випадку і приймати рішення-ризикувати чи ні. В будь якому випадку -бажаю кожному успіху і отримання бажаного.
-
Думаю об итоге можно будет говорить только с получением pr. Поймать дозапрос на доки можно в любой момент до этого. А это совсем не быстрая песня. Если справки завернут по причине срока, то напишу конечно.
-
Лично я здесь по этим двум: и родственники,и язык знаю( + -)
-
Добрий день. Хто може порадити хорошого міграційного консультанта в провінції Квебек?
-
А провінційні програми? Ваш знайомий з роботи може через них отримати ПР. Тому що по ЕЕ шалений бал, наврядчи він пройде і дитина не є достатньою причиною подаватися на гум программу. Офіцер може сказати, а чого тоді не іїдете до іншої провінції отримувати ПР
-
Дайте будьласка контакт вашого адвоката
-
По программе вроде нет этой формы
-
На номінаці теж саме тре вказати але в мене було так як увас і я вказав середній 6 , номінацію отримав ) те питання особо ролі не грає тому не переживайте . 👍🏻
-
В любом случае ему обращаться в консульство Украины. Они возьмут у него копии основных документов и сделают запрос/проверят базы данных по его личности
-
Можете вислати їм скан тоі бумага яку дали в клініці , там є номер вашого медогляду, але результати буду автоматично надіслані в Іміграцію, тому по факту нічого не тре робити але якщо хочете себе заспокоїти то можете відправити їм копії які вам дали в клініці. 👍🏻
-
Дуже дякую! Тобто celpip для себе рахує, як п'ятірку, а вже на номінацію вираховується середній?
-
Напишите потом здесь об итоге, пожалуйста. Многим поможет
-
Дай вам Бог!!! 🙏
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка як отримати довідку про несудимість з України для іноземців. Чоловік не має громадянства, проживаючи в Україні мав лише посвідку на постійне проживання. Чи можна йому отримати довідку через посольство?
-
5 , селпіп завжди рахує по найменшому це на номінації є питання про середній бал здається на скільки я пам’ятаю . 👍🏻
-
Мы сейчас проверяем это опытным путем. Подали 2 справки, которым больше 6 месяцев. Получены уже здесь через консульство. В Украину не заежали. Посмотрим, я не думаю что их завернут.
-
Вот, вот! И я о том же 😁
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago