PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, якщо назва Університету змінилася і диплом виданий і переклад по старій назві, заповнювати стару назву? Друге питання, work permit подовжений, забивати expire day нового? Дякую щиро
-
Добрый день! Скажите, Все украинские Документы загружать в формате пдф: оригинал+ перевод= 1 пдф файл?
-
Група помирає, ті люди які тут варились і ловили слоти вже пішли
-
так. потрібна довідка з країни де ви постійно жили більше 6 місяців
-
Скажіть будь ласка, якщо назва Університету змінилася і диплом виданий і переклад по старій назві, заповнювати стару назву? Друге питання, work permit подовжений, забивати expire day нового?
-
One more question: десь писали, що ворк перміт тепер і за стаді для українців, це правда? Тобто я можу навчатись по ворк перміту на фулл-таймі та працювати більше 20 годин на тиждень?
-
Хлопець вчора приїхав на 14:00 забирати паспорт і йому сказали що видача готових документів по середам з 16:30 до 17:30. У них всюди різна інфа 🤦♀
-
Ааа, до месяца вроде это норм
-
А після якого етапу неможна покидати країну (тобто не вийде повернутися)? Після портал 1?
-
Так ! Всі хто зловив слоти і зробив все що їм треба бажаю успіхів !!! Тут було весело чесно кажучи:) успіхів вам усім
-
Виіжати можна а приіжати ні , треба оформлювати документ на в’їзд . Краще дочекатися карток і неускладнювати собі життя :))
-
Або дали собі спокій
-
В мене 18 квітня п1 від Монреалю й теж досі чекаю на другий
-
якщо вам IRCC надіслав запит на довідку то ви повині її надати. Вам дадуть на це 30 днів. За цей час вони повинні одержати довідку чи пояснення чому її ви не можете отримати.
-
Має бути відповідна документація і оплата праці для зарахування досвіду
-
Дякую, то я мабуть не так зрозумів чийсь месседж тут. Писали, що запит на біометрію приходить всім-всім, хто вказан у заявці і той хто не пройде, не буде мати можливість у майбутньому на імміграцію
-
Кейс с пристрастием рассматривают. Это еще одно подтверждение, что начали их тщательней смотреть. И заполнять абы как они точно уже не дадут. Это попался еще нормальный, а второй просто ее аннулировал. Но когда они тысячи заявок заполненных не до конца получат, сразу нянчится перестанут.
-
Єдина реальна різниця від Skilled Worker в тому що не потрібно в Новій Скошії 6 місяців працювати, якщо вже є рік часу саме в тому НОК
-
Підкажіть, будь ласка, за яким номером дзвонили? Бо ситуація така ж як у вас, хотіли б почути що хоч отримали заявку
-
Саме так.
12 Jan 2024, 17:45
Post 164162 of 395797
3 minutes ago