PR CUAET
-
Здавали в серпні в Принц Альберт, Саскачеван. Огляд в лікаря дорослий 200 дол, дитина 50 дол. Рентген дорослий 50 дол. Аналіз крові безкоштовно. Перепитала чи дійсно не треба за аналіз крові платити, сказали, що покривається провінційною страховкою. За дорослого вийшло всього 250 дол. За дитину 200 дол
-
🤦🏻♀️
-
При тому, що я просто спросив чи була у когось така ситуація чи ні. Я не просив про думки/вигадки/легенди. Ох і важко з вами 🤣
-
Там не було вимог по франсе раніше - тільки більше балів вале в мене вистачало балів і з англе
-
При чому тут легенди, коли є законодавство? 🫣
-
Коаще. Була рсвп яку можна було пройти з англе
-
Я же просив, не розповідати легенди. Не анульований, ще й новий ворк перміт дали після 90 днів на новий паспорт
-
Здрастуйте. Подскажите пожалуйста, если к примеру человек сдал celpip на 5-6-6-7, то это какой в итоге бал? Благодарю.
-
Представления не имею. Не проверяла другие программы. Но снова таки: лучше брать за аксиому 6 месяцев годности, а там на усмотрение сотрудника, ведущего дело.
-
100% підтверджую 👍🏻
-
Откройте чек лист по AIP и проверьте. Вроде 6 мес все справки.
-
Было лучше или хуже?
-
Дякую 🙏
-
Можливо хтось знає, який термін довідки, якщо подаєшься по skilled worker program в Атлантичній провінції?
-
Спасибо большое! То есть сроки готовности этой справки действительно могут быть разными?
-
У вас мало було лише 90 днів, після - вас прийшов ще лист з попередженням. У вас може бути вже анульований ворк перміт, бо ви порушили міграційне законодавство
-
При создании апликации на определенный вид ПР, подтягивается «контрольный» список документов, которые вы отправляете (ставите галочки, что есть), в этом списке есть и справки о судимости с указанием срока годности
-
Дякую, Ирина! 🙏
-
І одразу написати зверху їх адресу як адресанта, і по центру вашу як отримувача
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago