PR CUAET
-
Добрый день. Подаёмся на федеральний уровень, у детей продолженные паспотра, нужно ли писать письмо-объяснение по этому поводу? И нужно ли писать, что ждём изготовление новых паспортов? Спасибо.
-
Чи в когось було так що портал 1 прийшов з Mississauga?
-
2 місяці з моменту виготовлення паспорта,паспорт можна забирати. Але я замовляла кур'єрску доставку
-
Ок, пізніше, в хронологіії, поки намагаюсь на роботі працювати і не скакати від радощів))
-
Підкажіть будь ласка, коли саме Ви отримали такий лист? Я читаю ready for visa приходить багатьом між порталами 1 та 2 , або навіть до. Ми вчора отримали портал 2 , сьогодні зателефонували запитати коли саме очікувати лист запит на візу, нам відповіли , тіл ки після того як ви отримаєте ecopr та станете PR прийде лист Ready for Visa депаденду хто не в Канаді. Якось дивно було це чути, бо бачу, що багатьом до ECopr приходить запит.
-
І мені щойно прийшов! Там точно раз на тиждень хтось розгрібає :)
-
Після відправки мілітарі, я в тих порталах не розуміюсь, вибачайте
-
Паспорти робили у консульстві в Едмонтоні
-
Доброго дня. Хто як оплачував подачу на двох дорослих і дитину,якщо на кредитній карті ліміт 2000
-
Вітаю!!!🎉🎉🎉Клас!
-
Чи хтось знає, чому на цьому тижні відборів немає?
-
Так давайте тайм лайни ) 🙏
-
Вроде любой перевод подходит и не только в Канаде
-
t.me/prcuaet/117/186772
-
Як додати пояснення про відсутність військогового квитка і про те, що ніколи не служив у армії? У Web form? Вибрати: додати документи і завантажити лист з поясненням замість документу?
-
08/12/2023 ItA 19/12/2023 AOR 15/03/2024 bio and medical request 04/04/2024 Medical passed 11/04/2024 Request for passport for non-inland applicant, request from EE for confirmation if in Canada 12/04/2024 portal 1 25/04/2024 immigration foil issued 06/05/2024 Portal 2 09/05/2024 ecopr
-
Чи знає хтось чи потрібно на федеральний етап біометрія дитині 9 років?
-
Скажіть то правильно через gckey подавати на візу? Є foil less…чи через IRCc портал? Оплата 100$кан?
-
Не видел такого в чек листе или на провинциальных стримах.
-
Поговоріть зі мною теж, може мені теж екопр прийде)))) Я 2 травня Portal 2 відправила 😊
12 Jan 2024, 17:45
Post 164539 of 407816
3 minutes ago