PR CUAET
-
Як можна особисто здати, якщо ви ж його "загубили"
-
Зрозумів.... Так, був JAL
-
Чи є тут асистенти стоматолога?
-
❗️Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроєкт №11017 про надання окремих адміністративних послуг українцям, у тому числі за кордоном. Зокрема, йдеться про те, щоб ДП "Документ" продовжив далі видавати документи всім громадянам України за кордоном.
-
❗️Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроєкт №11017 про надання окремих адміністративних послуг українцям, у тому числі за кордоном. Зокрема, йдеться про те, щоб ДП "Документ" продовжив далі видавати документи всім громадянам України за кордоном.
-
Підкажіть будь ласка, бо не можу знайти в чаті, чи зараз я можу подати не безкоштовне зняття обмежень у воркперміті.
-
Для статистики, Едмонтон: - кінець січня відправила 2 заяви, моя з витягом з Дії, чоловіка без, він іноземець - 17 лютого прийшло повідомлення що моя довідка готова, чоловіка зробити не можуть бо він іноземець...після деяких сперечань сказали зроблять - 9 травня прийшли обидві поштою
-
Підкажіть будь ласка перекладача, потрібно перекласти свідоцтво про шлюб, і чи потрібно завірення нотаріусу для подачі на пр?
-
В цьому чаті вже з десяток контактів і рекомендацій є. Навіть кількома повідомленнями вище Пошукайте по історії
-
Підкажіть будь ласка перекладача, потрібно переласти свідоцтво про шлюб для подачі на пр
-
Стоимость дома kinda relate to replacement value.
-
Поки ні, лише сьогодні ухвалили тому ще рано для конкретики
-
а есть какая-то конкретика?
-
Думаємо що так буде мінімум до 18.05. А там хто знає що нас чекає
-
Значит порядок на три года
-
До 27
-
До какого года новый ВП?
-
Цього ніхто не знає
-
Это означает что на три года дали
-
Скажите, а когда будут слоты в консульство в Эдмонтоне? Завтра?
12 Jan 2024, 17:45
Post 164879 of 407363
39 minutes ago