PR CUAET
-
Добрий день. Чи їде хто до Едмонтона машиною 12-13 травня?
-
А в цьому переліку до settlement services має відношення лише пункт Get free newcomer services.
-
Є пару питань, на яких на різних форумах давали різні відповіді без жодних пруф лінків. Надіюсь найти консультанта, який зможе відповісти на тих декілька питань і пруфнути оф джерелами
-
Я вже написала три, пока тишина. Надо ж билеты брать, даже не знаю на что рассчитывать 🤦♀️
-
Ви заповнили форму де колір очей, і підтвердили адресу?
-
Я не знаю, пробачте
-
Там всі люди казали, що на емейли вони відповідають швидко , а телефон не беруть. Спробуйте " побомбить" емейлами
-
Ви не повірите щойно відповіли😳
-
For Ukrainian families
-
Напишіть їм спробуйте тему емейлу"Будь-ласка , прошу відповісти, Дуже терміново!!!" Я іноді так пишу то відповідають
-
Яка програма?
-
Там в черзі майже ніхто не знав про цю нашу групу, то підписувались там на місці, може хтось ще напише чи прийняли їх все таки. Дякую активним , хто тут теж написав про слоти як і коли ловить, бо я зловила теж за домомогою цеї групи.🙏
-
Підскажіть, зто сьогодні був в Торонто, чи у вас уже відстежується трек номер? Зочаби що заявку подано. Я була там в 9:40- то нічого нема . Це тільки в мене так?
-
З одної сторони шкода, а з іншої добре , що гроші на білети не пропадуть ), краще знати зразу.
-
Круто! Складно сказати, там ж інша процедура. По іншим програмам - в межах місяця двох вже все має звершитися
-
І в мене не питали, в мене взагалі по фото трошки не той колір написали, ну ок)))
-
От такие дела🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤯
-
Привет всем, подскажите у кого то была ситуация,подалась на wp в марте,со старым паспортом,который действует до сентября. Новый был готов ,но его не доставляли в Канаду из Украины, консульство привезло новый паспорт в мае, можно ли его как то добавить к уже отправленной заявке на wp?
-
Вам отправили на Канадский адрес домашний загранпаспорт DHL?
-
Я взяла так слот , і написала на емейл консулу Торонто , мені відповіли що ні не можна 😔
12 Jan 2024, 17:45
Post 165174 of 390829
9 minutes ago