PR CUAET
-
Вам отправили на Канадский адрес домашний загранпаспорт DHL?
-
Я взяла так слот , і написала на емейл консулу Торонто , мені відповіли що ні не можна 😔
-
Це не зразок якогось листа, а просто скелет, пунктів які треба вказувати, щоб людина яка пише лист розуміла що треба написати....та цей формат використовую імміграційні консультанти деякі, в цих сращках нема ніякої власної інформації, суто формат написання...
-
Я була 4. То вже досі б мало бути
-
Конечно, добавьте через форму обязательно, мало ли А так выдадут вам только до сентября
-
А у вас на когда слот? Вы планируете живую очередь? Может в Эдмонтоне меньше очереди? Никто не знает?
-
Я перша була слот був на 9.05 вони приймать почали десь в 9.03, і я вийшла десь в 9.17
-
Коло …… чужое горе🤯 Паспорт до августа, с октября ловим Реально люди там сидят с каменным сердцем
-
Дшл отправил до консульства в Оттаву , а в Оттаве оставляли конверт на адресную доставку
-
А ви сьогодні подались? У скільки?
-
В мене видає "заявку подано" і час 12. 16 не знаю за яким це часом, бо ще 12 в нас в Торонто нема:)
-
З якого консульства?
-
Питання по rural community immigration pilot, скільки годин на тиждень треба відпрацювати на фултайм, бо робота в мене позмінна один тиждень 33 години інший 44?! Чи пройде так?! Дякую хто відповість
-
Я ж не знаю можна чи ні
-
Мені 8 годин їхати додому, буду зараз вертатись. Бо шось мені не по собі
-
Якщо люди потицять не можуть, не те щоб почитати достеменно, то в ваших листах-скелетах будуть ті ж самі обставини і аргументи). Змінять прізвище і адресу)
-
А викладіть сюди тоді свій "скелет". Допоможіть людям
-
Може вони не зразу вводять кожен паспорт, а як трохи назбирають , не знаю навіть
-
Радует хоть быстро отпускают
-
Підкажіть плз за новим sin номером треба топати ніжками в сервіс кенеда і стояти там в живій черзі? Як перший отримували то я простояла в черзі більше 3 годин з дитиною у візку, не хочу згадувати((( Может можна апоінмент зробити або онлайн отримати? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 165192 of 384856
2 minutes ago