PR CUAET
-
Ми додавали страхівку на машину. Але це так, просто собі подумали, що це доказ, що власник автомобіля в Канаді, якщо машина катається по Канаді
-
Правильно ли я понял, что теперь по расширенному списку специальностей для подачи годится любая, лишь бы какой-то (любой)НОК был? Сегодня в одной организации, помогающей ньюкамерам так понял то что мне сказали, но может я ошибся?
-
Через три тижні після сабміту документів в ЕЕ прийшов лист, що треба біометрію оплатити і здати. Цікаво, це вже хтось дивиться до заявки чи ті листи автоматичні?
-
Если Вы не купили дом, то ничего такого ещё не "облаштовано" как минимум. Обычно с такими данными получают ПР в провинциях попроще и потом вся Канада открыта. А так можете пролететь. Но решать конечно только вам
-
Может если что-то вообще не по теме - типа паспорта кота, что он чистокровная местная аборигеная порода и поэтому его хозяева имеют основания для pr 🙈
-
100%, це giessing game скоріше. Цікаво чи були колись негативні наслідки того що додавали документи яких не просили..
-
Розумію, звичайно. І додати дійсно не складно. Просто якраз цей документ (T4/NOA) на дане питання ніяк не відповідає. Тому дивує.
-
Для меня здесь больше, что по этой программе нет прошлого опыта и мы, так сказать, будем первые наступать на все грабли. Хочется подложить соломки, тем более добавить эти доки не большая сложность.
-
це порада імміграційного консультанта скоротити час на розгляд вашої ж справи. Бо офіцер зробить допзапит вам, або в CRA, або ще кудись, якщо забажає отримати відповідь на must: currently live in Canada. Звісно, що він може над цим і не замислиться і все відразу санкціонує та видасть рішення на PR. Але якщо навпаки замислиться - то в нього вже будуть відповіді прямо в справі.
-
Так, але ж ані Т4, ані NOA не є доказом проживання в Канаді саме в даний момент часу, це документи за минулий податковий рік.. мені дивно що офіцери не мають доступу до інформації чи знаходиться людина на території Канади і який час.
-
Згідна.Вчора з цим засинали і сьогодні продовження.Але найбільше дивує те що люди не читають самі на сайті,а тільки десь там почули і ще доказують що вони праві.
-
це тому, що така є офіційна вимога до родича The Canadian citizen or permanent resident (your family member) must: currently live in Canada be at least 18 years of age or older not have been granted permanent residence themselves under this policy
-
Так, там мало вимог. Але Остап набагато більше документів радить додати, можливо щоб уникнути дозапиту
-
Спасибо большое. В правилах не указано никаких вообще документов для гражданина кроме декларации.
-
Паспорт. Остап ще писав про NOA від CRA, T4 форма якщо є як підтвердження проживання в Канаді. Як на мене це трохи ту мач, бо це ніде в вимогах не вимагається, але напевно я чогось не знаю)
-
Наскільки я знаю ні, не треба
-
Не подскажете какие конкретно документы для гражданина? Не могу найти информацию от Остапа. Спасибо 🙏🏻
-
Саскачеван
-
сін потрібен тільки для кредитної карти. Рідні зможуть податися на фіндопомогу 3000ка і після, але не пізніше липня 2024. І відкриття рахунка тут не буде проблемою, це швидко - але на фіндопомогу можна податися, якщо вони отримають перміт або візіторрекодс у аеропорту. Якщо їм відмовлять - вони будут подаватися із середини Канади і це тільки до 31.03.2024 і ще чекати місяців три. А ще не забувайте про медкоміссію, яку вони повинні пройти за 90 днів після отримання перміту/візіторрекодс - бо потім при поверненні після 90 можуть бути проблеми.
-
Дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
Post 16526 of 398582
about a minute ago