PR CUAET
-
Не знаю чесно. Дивився, не фанат таблиць. Мені простіше було в ватсап слідкувати. Якщо дивитися заявки 67 в таблиці з поданих 4000, наприклад, - така собі статистика.
-
всем добрый день! сейчас заполняю заявку на маму, подскажите, надо ли прикладывать к заявке свидетельство о рождении мое, где указано родство?
-
Тут у людей досвіду максимум одна подача документів якщо вони юр діяльністю не займаються )
-
По пошуку можна легко знайти саме ваш трекер т зв
-
вот как раз читаю, легкая поправочка, до 22 октября 2024
-
Дякую за пораду
-
Вказуйте Скіфію.
-
Я подавалась у мене ще не було ПР але вже як на співбесіді була то був ПР і вони скрізь на інтервʼю робили помітки що у мене ПР і у візі навіть це прописано . Все одно залежить як ви пройдете інтервʼю . За мною у черзі в консульство стояли хлопці з ПР так от їх завернули на першій перевірці зі співробітником консульства і до інтервʼю вони не доїхали
-
Дякую, але, якщо підв'язувати свою справу по цій програмі, то питає дані по ЕЕ, яких в мене нема. Тому заплуталась чи все роблю вірно.
-
Ок, можна спамити далі. Так, я не стану витрачати час на людей, які не взмозі найпримітивніше прочитати для початку. Просто з-за трешу, який тут постійно важливу інформацію не знайти, лише одне й те саме. Цінність чату доведена до мінімуму тоді
-
Там важко знайти саме конкретну програму. Змішано все і розподіл йде по таблиці - ви там побачите і CEC , і FSW, і провінційні, і прямі, і категорії. Робіть фільтр саме по таблиці. І конкретні в сеттінгз можна обрати Зверху скинули
-
підскажіть а як саме відслідковувати у вотс ап ?
-
Першим приходило запрошення протягом 2 тижнів, я подалася 23 листопада чекаю більше 5 місяців (щоб просто переглянули документи, досі статус " відправлено"), дуже сповільнилися. Скільки ж часу будуть розглядати, як що за пів року не мають часу перевірити документи?
-
Подавав клієнтів у середині листопада, в одних прийшов запит на біометрію за 2 місяці, а інші досі чекаю. Все індивідуально.
-
Ви чекаєте в Канаді на відповідь?
-
спасибо!
-
Свидетельство о рождении надо в любом случае. А в вашем это прямое доказательство родства.
-
Якщо в свідотстві буде вказана Київська Русь чи Скіфія - так вказувати. А потім щоб бути safe вказати в пояснювальному листі що зараз це Україна і т.д. Я впевнений що офіцери чудово знають склад СССР, та що в них є інформаційні матеріали щодо цього
-
Ой ці русизми, вони скрізь як пронири пролізли, і тут теж! По хорошому маєте написати листа тай разом зі скаргою, що вони невідомо звідки впиляли другу s. І разом з тим, щоб вони виправили, в своїх системах, раз і назавжди, щоб більше таких помилок не було! Але ж я розумію Вас, що простіше плюнути і залишити вже все як є 😔
-
Дякую.Відчуваю, довго чекатимемо.)Знайома подавалась також в лютому отримали номінацію за 7 днів, цікава річ фортуна.)
12 Jan 2024, 17:45
Post 165290 of 403748
about a minute ago