PR CUAET
-
general consulate of Ukraine
-
Дякую за роз'яснення😉 Буду знати.
-
Embassy це якщо ви в Оттаві подаєте. В Торонто і Едмонтоні не посольство а консульства
-
А хіба не Embassy of Ukraine?
-
Оттава обслуговує з Онтаріо тільки резидентів Оттави, а все інше як на мапі видно
-
Так
-
2 рази дзвонила, але ж так же як у Вас, вони не бачать динаміку після ассесментів. В мене copr в трекері теж з'явився не відразу після 1 порталу, днів через 10. Але ж потім на pr-порталі вже є підтвердження, що декларація присутності й фото прийняті, легше чекати))))
-
Да, пришлите пожалуйста! Спасибо!
-
Так я б дописав і в полі де питається який дипломи видали просто написати що ви не закінчили
-
Так, я даю довідку від роботодавця, де зазначені обовязки
-
Дуже Вам дякую 😊
-
Як Канадський не зараховується. По роботі питання насправді також не однозначне. Поки ви в Канаді на стаді перміті, якщо дохід отримуєте в Канаду не можна працювати більше ніж певна кількість годин (там зараз з змінами)
-
Або напишіть n/a (not applicable)
-
З такими балами і меж НОК є шанси що провінції виберуть на номінацію, тому як мінімум профіль зробити варто
-
Дуже бажано зразу, інакше ризик. Проте по гуманітарній, та Укр програмах, в більшості мали б бути запити, а не повернення
-
Так
-
Так, але через рік роботи по тому закритому перміту. Ну і НОК 0-3
-
эх, все справки о не судимости нужно сразу или они потом делают дозапрос? Или это риск уже?'
-
Праві. Принаймні так написані правила. Але з тим як останні два роки проходиться програма я вже боюся зарікатися. Правила правилами але по факту для Українців по всякому буває
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago