PR CUAET
-
У кого є зразок заяви щоб залишити паспорт?
-
Дякую вам величезне🙏 Тобто на основі мого ВП я зможу продовжити дитині візітор рекорд?
-
На загальних умовах дітям, зазвичай, теж без проблем продовжують, на основі ворк перміту одного з батьків. І це не лише українцям, а й людям з інших країн. Але так, тепер за це треба сплачувати.
-
Ні, взагалі байдуже
-
А її тільки від руки треба підписувати? В електронному вигляді підписати не підходить?
-
Тут важливий момент! Треба вказати конкретно на який consulate.
-
Привіт, можете підказати, знайомі стверджують, що для номінації від Альберти скасували вимогу мовного тесту. На відповідних провінційних сайтах такої інформації я не знайшла. Яка зараз з цим ситуація?
-
Дякую за відповідь)
-
Доброго дня! Якщо в'їжджати до Канади сьогодні по візах отриманих до 4 лютого та є листи на дозвіл на роботу дійсні до 25 року чи видадуть Ворк Перміт? Дякую за відповідь!!!
-
Доброго дня, можливо хтось стикався. Закінчив магістра, але нажаль не маю його на руках і не можу відновити. Чи можна якось валідувати диплом бакалавра?
-
Я коли виїхала з України то жила і в Німеччині і в Польщі. То зарплати були 1300 євро на прибиранні а рент 1800 євро. І я зовсім не розумію як там навіть жити. А тут відкрила садок і отримую 8 т …
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка емайл на який можно написати в WES стосовно строків? Дуже дякую!
-
А фін допомогу дасть максимум 300 євро на людину. То шо там відклали.
-
Шкода лише шо я рік витратила в Канаді… в пусту. Бо не було кому підказати з чого почати. Все на власному досвіді. Да і українці особо не хочуть ділитися інформацією а тільки бубніти як все погано
-
В них не має пошти, вони так кажуть. Потрібно використовувати форму help на сайті, там є написати оператору. Тільки спочатку ввійти в свій акк потрібно
-
Тут є спеціальні рахунки для дітей на навчання, які не оподатковуються, частину оплачує держава - всі тонкощі дізнавайтеся в банку. Можливості є всюди, треба лише їх бачити. А взагалі знаєте, маю кілька знайомих, які причитають, що в Європі їм було краще. Ну то літаки літають, завжди можна повернутися. Але вони чомусь сидять тут уже другий рік. Значить, не так уже тут і погано 😊
-
А хто може підказати з автокалькулятором щодо професій: неважливо який CNP 2016 чи 2021 я ввожу, за професію бали не нараховуються(можна ввести лише 4 цифри), хоча по таблицях посада в дефіциті і в секції за яку нібито дають бали Як зрозуміти?
-
Дякую дуже!
-
Мені відмовили, бо подавалась у березні, а другий паспорт закінчувався у квітні Сказали: у квітні приходьте, будемо робити другий, коли той закінчиться) Там трохи менше місяця було і не дозволили
-
А у неї був попередній закордонний паспорт?
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago