PR CUAET
-
Я не можу знайти інформацію скільки вона дійсна
-
Якби так розігрувалися білети в рай - люди жили б по 1000 років!
-
Через половину ті хто оформляв у лютому 2023. Відтоді, бажаючих весь час більшало. (В березні за 7 місяців, в квітні за 8, і т.д, 🤔 )
-
за 35 хвилин 12 місць. І це не розіграш. Люди записалися.
-
Ну може через половину)
-
Не розумієте яку довідку про не судимість потрібно? Чи як
-
Не можу знайти validity of police certificate для PR програми українців з родичами в Канаді
-
ну це ж ви самі написали "Для спрощення так називають". А я вам і пояснюю, что спрощення тут нема.
-
Доброй ночи. Подскажите, пожалуйста, кому-то нужна была справка о разводе? Как ее получить здесь(какова процедура, какие нужны печати на ней)? Или подскажите, пожалуйста, в какой теме можно узнать?
-
ага школи досить. Ну буду надіятись що правильно зробив) Якщо запросять поясню
-
У Вашому випадку не треба було, якщо школи досить
-
Вказати то можна, але має бути підтвердження, інакше якщо то без документального підтвердження тоді будете просто втрачати час коли вони, можливо, запросять підтвердити диплом.
-
ага. Там тільки школи достатньо є. Я просто не впевнений чи потрібно було писати що я вчився в Семінарії чи я зря не вказав
-
Якщо та програмам PNP на яку Ви подаватиметесь (подались) дозволяє школу і Ви маєте відповідне підтвердження школи, тоді норм думаю.
-
Дякую!!!
-
t.me/petrova_celpip
-
І мені, будь ласка, пришліть. Дякую наперед!
-
Школу я зробив все. А баклавра з семінарії відмінив через дуже тяжке отримання бумаги...
-
через Apostile UA
-
не нажимав я апостиль. Я просто відправив пакет
12 Jan 2024, 17:45
Post 16649 of 393324
about a minute ago