PR CUAET
-
Тож я повинна зробити завірену копію в консульстві «найвищого» диплому, наприклад, магістерського. Вірно? Дякую.
-
Это другая аппликация и там раньше без теста нельзя было выслать на рассмотрение. Так как тест на этом этапе есть у всех апликантов его просто убрали для ускорения
-
Добрий ранок. Підкажіть, будь ласка, хто стикався. Подалась на продовження WP без нового паспорту (в заявці вказала, що як буде новий паспорт на руках-забовʼящуюсь його додати). Поточний паспорт і WP до травня 2026 року (WP на неповні 3 роки). Зараз отримала паспорт новий, та не бачу де його треба додати. В заявці немає такої опції. Куди писати, дзвонити?
-
Дякую! Зрозуміла 👍 Але це так нелогічно, навіщо це робити, якщо все одно тест треба.
-
Скорее будут проблемы, если человек будет пытаться доказать иммиграционному офицеру, что Крым - Россия и начнет справки, выданные в Крыму сабмитить в заявку
-
Перевод украинского образца на английский.
-
Канадскому нотариусу по барабану, что там написано, он просто подтверждает вашу личность и факт что именно вы это подписали. А апостиль подтверждает законность происхождения этого документа на территории Канады, что не написан где-то на коленке. Манитоба относится к канадскому МИДу для процедуры апостиля. Читайте какой там процесс, в ссылке он есть.
-
В цьому питанні краще довіритися професіоналам, вони набагато краще нас з вами знають як працює система і якими категоріями мислять офіцери.
-
Номинация действует 6 месяцев потом можно продлить на тест это не влияет 😊
-
Підкажіть будь ласка, я засабмітила додаткові документи (отримала ADR) через цей лінк, цього достатньо? Чи треба було через WEB form робити? В мене PnP, Non EE (AOS).
-
Дякую! Напевно люди чекали більше двох років і тест був вже недійсний 😂 тільки так я можу зробити висновок
-
Оно правда смешно.🤭
-
Але там пише що тільки останній диплом роблять. Чи ви дізнавались що можна подати і попередній?
-
На самом деле все упирается в язык. Сейчас квот на aos нет и без cbl 7 податься не реально. Надо ждать что решат осенью
-
Хз, воно і так, але технічно я за послугами звертався з Квебека в Торонто і все окей
-
Оце новость🤩
-
Я маю на увазі сам тест! Що потрібно було завантажувати знов. Можливо щось логічніше зʼявиться. У Європі вже українців залишають і дають інший статус), а тут вже два роки зводиш себе з розуму по програмам.
-
Ой не факт, можливо всіх
-
Він дійсний для перелітів / тд, але технічно для Канади він вже своє віджив
-
IRCC.ClientPortal-PortailClient.IRCC@cic.gc.ca Чи хтось знає якого офісу цей мейл?
12 Jan 2024, 17:45
Post 166597 of 387308
2 minutes ago