PR CUAET
-
Подавалася на паспорт з Ванкувера але в Оттаві, Не було ніяких проблем,документи прийняли ,повинні і в Торонто прийняти також
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста: необходимо сделать Temporary Resident Visa только для детей (новые паспорта). У родителей визы в паспортах есть. Не можем разобраться, как правильно это сделать в кабинете IRCC? Делать отдельным кейсом на каждого ребенка? Если подавать на родителя и детей как членов семьи, то как указать что у родителя уже есть виза? Кто проходил этот путь, подскажите пожалуйста как правильно сделать?
-
ми подалися в березні на wp. отримали до 2027 року. попередній був також до травня 2025
-
Есть кто-то, кто номинацию еще с августа ждет?
-
Скільки коштує довідка про несудимість з Польщі?
-
Просто залижу це тут Подача на паспорт в Чилі 14.02. Паспорт прибув с DHL в Чилі 24.04 Сьогодні забрав.
-
хоча по останніх зрушеннях бачимо що процес трішки йде
-
D - determination!
-
попередньо була інформація що розгляд по цій програмі затягнеться, тому вирішили не ризикувати. для PR - 1 рік -міг бути замалий термін
-
Нас много отправляли на несколько имейлов включая меня, и реально портал 2 пришел на следующий день
-
Я ось планую подаватись. Отримала тимчасовий номер заявки і буду подаватись з ним. ВП до кінця квітня 2025
-
Мої вітання! Який НОК?
-
Інформація щодо листа про медицину не пов'язана з розглядом по нашій програмі. Теж отримав такого листа. Звісно у кабінеті нічого не змінилося. Як не було інформації про медогляд так нічого і не змінилось
-
Підкажіть, а Вам разом з підтвердженням, прийшов запит на довгий список документів ( паспорт, запит на проходження медичного огляду, довідки про відсутність судимості, лист про працевлаштування, копії пайстабов , копія квитанції про оплату тощо) ?
-
так треба сертиф
-
Якщо ви раніше прикріпили щось з цього переліку , то потрібно додати лише те чого не вистачає 🙌🏻
-
Мені з підтвердженням , що ми підходим під програму прийшов список документів, які потрібно прикріпити(Medical exam,police certificate,military service, a copy of a valid passport ,relationship documents,right of PR fee, financial information)
-
Так якщо копія диплому з додатклм то підійде, оригінал вони начеб то не вимагають, хоча може бути їм потрібний кольоровий скан, незнаю...
-
Добрий день! Відгукніться будь ласка хто їде 17.05, тобто в цю пʼятницю в Едмонтон і може мене з собою взяти? Звичайно за оплату
-
А скільки ви вже в Канаді?
12 Jan 2024, 17:45
Post 166839 of 390835
3 minutes ago