PR CUAET
-
Ні-ні, подавалася родина знайома і кинула вам посилання на них. Можете написати у дірект в інстаграмі.
-
Спасибо!
-
В Едмонтоні змінився консул. Півроку тому був інший
-
Так, вимагається саме за 10 років Але іноді офіцери можуть запросити й за більш ранній час, якщо людина перебувала ще в якійсь країні
-
Зі свого досвіду можу сказати, що в державі організації тут найлегше додзвонитися саме з ранку. Тобто, з 8-ої години
-
Дали якийсь телефон, сказали звонити... :( але туди щоб звонити треба півдня ...
-
Доброго дня. Підскажіть буд ласка , якщо немає паспорта у дитини а є вклейка у мами паспорт , з такими документами полетіти у Мексику на тиждень можна?
-
За якою програмою ви подавались? AOS?
-
2 години і 57 хвилин слухала симфонії. Всерівно нічого не добилась. Дівчина, яка вільно говорить англійською допомагала мені, а вони сказали, що не можуть брати інформацію від інших людей.
-
Вітаю. Ви сам?
-
З 18 років дозапросити можуть
-
Запит на евалюований диплом прийшов вам на пошту?
-
Так ,AOS
-
Так і є! Кожна людина має давати інформацію тільки про себе особисто. 🤷♀️ Корявою англійською, але особисто!
-
Теоретично можна. І люди навіть так літали. Але ж ви маєте пам'ятати, що жодна віза не дає гарантії на в'їзд. Відсутність власного паспорта теж не кожному офіцеру може сподобатися. Та що завгодно. Наприклад, якщо вашу дитину відмовляться пускати назад на літак з Мексики в Канаду?
-
В такому випадку просто пишете лист-відповідь, у якому прикріпляєте скан диплому разом з евалюацією від WES. Бажано все одним файлом. Не через AAIP, а простим емейлом у відповідь
-
Ми самі колись проігнорували ці дзвінки з причин незручності очікування, думали якось прокатить… Але по факту отримали відмову по дитячим, враховуючи, що надсилали всі необхідні форми з інформацією про world income за три роки. Прийшлось телефонувати, чекали на зʼєднання 1 годину 40 хвилин. Після дзвінка відразу все змогли нарахувати. Але знаю, що писали тут і ті які не телефонували і в них все ок!
-
Чи є там worker?
-
Так на пошту
-
Доброго дня я не зможу знайти достатньо інформації на сайті, чи обов'язково жити і працювати якийсь період в атлантичній провінції чи можна зарахувати попередній досвід і подаватись зразу після випробувального строку?
12 Jan 2024, 17:45
Post 167179 of 412098
about an hour ago