PR CUAET
-
І як і де вони будуть жити?
-
В європі мусите задекларувати, показуєте гроші і договір, звісно з перекладом. В канаді просто декларуєте. Більша проблема з України вивезти загалом
-
Доброго дня! А підкажіть, до коли можна податись на U4U?
-
Нас тільки 2є, тому не варіант. Декларувати в Канаді будемо 100% Виписку там наче можна витягнути вже англійською
-
Выписку нужно перевести на английский. Договор купли продажи не нужен. Самый простой способ разбить на 10к на лицо. Если вас семья из 4 человек, то 40к провезете. Но имейте ввиду, что в Канаду можно ввозить 10к на лицо в канадских долларах.
-
Дякую!
-
Работает в обычном режиме, тут уже писали много раз за 20 мая
-
Добрий день! Допоможіть, будь ласка, мені не проходить оплата. Not approved пише. В когось таке було?
-
Украина вышла из конвенции временно , чтобы как раз не было исков.
-
Хтось може підказати чи працює завтра консульство в Едмонтоні? Хтось має апойтмент?
-
Привіт. Хто брав довідку із місця роботи в України? Як вона повинна виглядати, не можу знайти на сайті? Дякую))
-
Саме так. Я постом нижче писав що це все займе біля 20 р і купи грошей. Про ЄСПЛ також писав. Якщо боротися то комплексно
-
Привіт,переоформити паспорт можна тільки піймавши слот, щоб не забрали попередній паспорт треба написати заяву в консула, як правило вона про це говорить (але якщо ні, то скажи), зараз не зовсім відомий механізм як консула будуть приймати людей післ 18.05 адже робочих днів у них не було, тому ставити під ризик свої гроші на переліт, як мінімум не дуже добре. В Канаду зможеш вернутися по паспорту в якому термін дії більше ніж 6 місяців, але і чув, що з терміном менше пускали. Знов ж таки це ризик, якщо термін не відповідний. Паспорт виготовляють абсолютно рандомно, у когось після візиту він може засвітись в дії вже за 2 тижні, а хто тільки чекаю обробку даних 2й місяць. Наголошую, що переселання паспорту закордон (для чоловіків, які подалився після 24.04 )здійснюється тільки окрем категоріям, тому ознайомтесь.
-
16 квітня
-
👆👆👆
-
Ось тут
-
Ребята вопрос. Уже в нэте ( понятно многие хотят зайпануть) пишут/ рассказывают , что после подачи информации , людям приходит сообщение на почту /кабинет и т д о том, что они уже в розыске. Кто то реально встречал такие случаи?
-
В Канаді все планую декларувати, звісно, питання в тому як це вивезти з Європи правильно враховуючи вже ту ситуацію що склалась..
-
Просто зараз виглядає все так що мені потрібно свої збереження вивозити в Україну щоб потім завезти їх ще раз разом з остачею і задекларувати всю суму щоб її вивезти з Європи?
-
Всем привет, сейчас можно продлить ВП? Или лавочка закрыта?
12 Jan 2024, 17:45
Post 167467 of 390829
9 minutes ago