PR CUAET
-
2 месяца
-
В нас 5 місяців вже і нічого
-
Нет
-
Скажите пожалуйста кто то получил пр по гаммунитарной программе
-
Побачимо, але одне коли обмежують в правах дорослих чоловіків, інша справа коли мова про дітей. Добром це не закінчиться для держави.
-
А яка професія? Який Noc ?
-
Ні, інші. В Альберті через те, що знаю місцеву мову. Тож тут живу, працюю. Французьку вчу задля більших можливостей для отримання ПР. Не виключаю варіанту переїзду в Квебек
-
О, цікаво. На франсізьйон он лайн курсах? Чи це інші? А чому альберта?
-
Вчу в Україні на онлайн курсах(в мене це 5 ранку 🌞 на той час в Альберті)
-
Де Ви вчите? Я теж вчу. Можна разом практиковаться іноді, якщо поряд )
-
Все понятно, спасибо 👍
-
Документи обов'язково мають бути надіслані з офіційної електронної пошти університету
-
Toll Free Phone (+1)800-361-6106
-
contactca@wes.org
-
Нет. Диплом ещё 2007 года, но есть приложение европейского образца на английском.
-
Ви справді думаєте, що прикордонники спираються лише на штампи в паспорті? І ніколи не бачили як дані вносять в загальну систему? І як перевіряють дати перетину кордону при подачі на дозволи на перебування в ЄС? До речі на ПР у Канаді це теж вимагають і теж можуть за потреби легко перевірити. Я не буду продовжувати цю тему, бо це не по темі гілки. Коли отримаєте досвід - розкажіть, будь ласка 😊
-
Ви навчалися не в Україні?
-
Всем привет) Подскажите, пожалуйста, правильно ли я понимаю. На этом этапе мне нужно обратиться в свой университет (не является партнером WES) и попросить отправить мои документы в WES. Только каким образом, есть специальный адрес эл. почты?
-
Я декілька разів обновляв застосунок ДІЯ.PL і бачу, що мій статус активний. Якщо потім заявитися в ужонд з новим паспортом, де немає печаток прикордонників, то думаю проблем не буде з отриманням послуг.Але це мої припущення, а не заклик до дій
-
Ви це де перевіряли? Євросоюз усе бачить, у них спільна система погранслужби - так нам пояснювали працівники ЄС на вебінарах, бо я працювала в цій системі в Польщі і консультувала наших щодо різних моментів. Спробуйте зараз поїхати до Польщі і отримати якісь послуги по УКР 😉
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago