PR CUAET
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, я подался на AOS и сейчас в ожидании номинации, но мне предложили хороший вариант работы(совсем другой НОК). Могу ли я остаться на прежней работе и работать меньше часов и пойти на вторую работу тоже фулл тайм? Или например на той работе от которой подался перевестись на парт тайм?
-
В тому то і справа, що ніхто ще не надав роз’яснень на основі яких військово-облікових данних вони будуть приймати документи. Якщо вони захочуть бачити QR код, то ви ж розумієте, що його можна отримати тільки прийшовши особисто в тцк. Ми вже це вияснили. Треба дочекатися, що вони скажуть. Чоловік подався на паспорт ще 11.04. Паспорт вже давно з’явився в дії і обіцяли в ДП документ, що будуть видавати тим, хто оформив до 25.04. Але ж бачимо, що по факту, вони брешуть і не видають нічого. Тому зараз, навіть, якщо ви оновите дані через цей додаток, абсолютно не відомо, чи приймуть у вас документи. З часом дізнаємося. Якось воно буде
-
Admissionfp уся інформація на цьому сайті. Це офіційний сайт для вступу. Ви можете перейти на сайт кожного колледжа який вам спободовся та отримати усю інфо більш детально. Ціна невелика за навчання, але додаткові оплати за матеріали
-
Повністю твереза думка
-
Та я себе не їм ))) Все ок Дякую
-
Ну в крайньому випадку я все-таки постараюсь це вияснити. На руках у мене докази і папери є.
-
А мене реєстрації на закордонний паспорт в Лісабоні на 28 травня - як вам ...
-
Повністю згідний
-
Ок, вірте, як вам так хочеться. Що робити? Ще раз перечитати закон і про відповідальність. Проконсультуватися зі спеціалістами по військовому праву. Спостерігати за ситуацією. Є два місяці на оновлення данних. Чи є нагальна потреба це робити вже завтра? Вже скоро з’явиться більше інформації. Не з’їдайте самі себе зсередини. Як би там не було, а ви не в Україні, де зараз чоловікам на вулицю небезпечно вийти. Всі в однаковій ситуації. І ми також. Виіхали законно, як багатодітна родина, а зараз стали ухилянтами. Тож хоч оновить мій чоловік дані, все одно буде штраф, бо йому скажуть приїзди оформлювати відстрочку і проходити влк, а він, звісно ж не поїде. Але все ж послухайте і не хвилюйтесь - немає кримінальної відповідальності за неоновлення даних і навіть за відмову від проходження влк.
-
Йду я краще по нічному Торонто погуляю - зараз якогось дикого бомжа побачу...
-
Всем привет! Сегодня пробовала сдать CELPIP. Мой уровень не большой и я особо не готовилась. Цель получить четверки.. хочу поделиться вопросами которые смогла запомнить, может быть кому-то будет полезно для подготовки. На writing было 2 темы: 1) Я была на кемпинге и забыла свой laptop на площадке. Нужно написать сочинение о том как я прошу друга его найти 2) Я работаю в цветочной компании и наш менеджер хочет сплотить коллектив с помощью одного из 2 направлений.Дальше предлагается 2 отрасли для сочинения.: 2.1 изучение улучшения технологии выращивания 2.2 пожертвование растений в комьюнити. К тексте нужно написать почему вы выбрали конкретно это направление. Из Speaking запомнила не много.. 1)был о том что мой друг стал студентом англоязычного вуза , но у него проблемы с языком. Нужно дать совет как улучшить язык и запоминание словарного запаса 2) была картинка (как я поняла) : человек 8 на луне и каждый занят своим, один спит, рядом парочка на пледе смотрит в небо, рядом ученые смотрят в телескоп, рядом мужик говорит по телефону и над ними пролетает сова. Нужно было описать картинку 3) эта же картинка и нужно рассказать что случится дальше после этой картинки. 4) ваш брат выбирает сумку для компа ,и дано 2 картинки с описанием и функциями. Нужно описать какую посоветуете и почему вы выбрали именно эту сумку. 5) показали картинку аквариума , в ней какой-то люк, аквалангист и несколько разных рыбок. Нужно описать что вокруг и позвонить менеджеру и сообщить о проблеме.. было 8 заданий но я помню только эти. Всем желаю удачи! 😉
-
Як моя бабця, царство їй небесне, казала: якось та й буде, ніколи ще не було , щоб було ніяк. Так шо не переживайте)
-
Я чекаю з консульства Дякую
-
Підкажіть будь ласка Що треба оновити після отримання нового ВП? Не можу знайти у чаті
-
Так, вона може бути і старішою, для пр не грає ролі, тепер глянув тільки. Але питання не по темі. Вам в іншу гілку
-
Так! Але краще щоб вона була з консульства а не з дії перекладена, але краще хоч щось ніж нічого
-
Читайте: t.me/prcuaet/117894/141152
-
Зараз усі в однаковій ситуації, гадаю що далі буде все жорсткіше
-
Час покаже чи то вірне рішення.
-
Краще сидіти тут в Канаді і не віддавати дупля ніж завтра вранці прокинутися в Україні чоловіку і вийти за хлібом в АТБ а там ТЦК
12 Jan 2024, 17:45
Post 168285 of 396857
6 minutes ago