Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    В тому то і справа, що ніхто ще не надав роз’яснень на основі яких військово-облікових данних вони будуть приймати документи. Якщо вони захочуть бачити QR код, то ви ж розумієте, що його можна отримати тільки прийшовши особисто в тцк. Ми вже це вияснили. Треба дочекатися, що вони скажуть. Чоловік подався на паспорт ще 11.04. Паспорт вже давно з’явився в дії і обіцяли в ДП документ, що будуть видавати тим, хто оформив до 25.04. Але ж бачимо, що по факту, вони брешуть і не видають нічого. Тому зараз, навіть, якщо ви оновите дані через цей додаток, абсолютно не відомо, чи приймуть у вас документи. З часом дізнаємося. Якось воно буде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валентина
    wrote on last edited by
    Admissionfp уся інформація на цьому сайті. Це офіційний сайт для вступу. Ви можете перейти на сайт кожного колледжа який вам спободовся та отримати усю інфо більш детально. Ціна невелика за навчання, але додаткові оплати за матеріали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihshy
    wrote on last edited by
    Повністю твереза думка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Та я себе не їм ))) Все ок Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T.M.V.
    wrote on last edited by
    Ну в крайньому випадку я все-таки постараюсь це вияснити. На руках у мене докази і папери є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    А мене реєстрації на закордонний паспорт в Лісабоні на 28 травня - як вам ...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexey K
    wrote on last edited by
    Повністю згідний
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Ок, вірте, як вам так хочеться. Що робити? Ще раз перечитати закон і про відповідальність. Проконсультуватися зі спеціалістами по військовому праву. Спостерігати за ситуацією. Є два місяці на оновлення данних. Чи є нагальна потреба це робити вже завтра? Вже скоро з’явиться більше інформації. Не з’їдайте самі себе зсередини. Як би там не було, а ви не в Україні, де зараз чоловікам на вулицю небезпечно вийти. Всі в однаковій ситуації. І ми також. Виіхали законно, як багатодітна родина, а зараз стали ухилянтами. Тож хоч оновить мій чоловік дані, все одно буде штраф, бо йому скажуть приїзди оформлювати відстрочку і проходити влк, а він, звісно ж не поїде. Але все ж послухайте і не хвилюйтесь - немає кримінальної відповідальності за неоновлення даних і навіть за відмову від проходження влк.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Йду я краще по нічному Торонто погуляю - зараз якогось дикого бомжа побачу...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ксюша
    wrote on last edited by
    Всем привет! Сегодня пробовала сдать CELPIP. Мой уровень не большой и я особо не готовилась. Цель получить четверки.. хочу поделиться вопросами которые смогла запомнить, может быть кому-то будет полезно для подготовки. На writing было 2 темы: 1) Я была на кемпинге и забыла свой laptop на площадке. Нужно написать сочинение о том как я прошу друга его найти 2) Я работаю в цветочной компании и наш менеджер хочет сплотить коллектив с помощью одного из 2 направлений.Дальше предлагается 2 отрасли для сочинения.: 2.1 изучение улучшения технологии выращивания 2.2 пожертвование растений в комьюнити. К тексте нужно написать почему вы выбрали конкретно это направление. Из Speaking запомнила не много.. 1)был о том что мой друг стал студентом англоязычного вуза , но у него проблемы с языком. Нужно дать совет как улучшить язык и запоминание словарного запаса 2) была картинка (как я поняла) : человек 8 на луне и каждый занят своим, один спит, рядом парочка на пледе смотрит в небо, рядом ученые смотрят в телескоп, рядом мужик говорит по телефону и над ними пролетает сова. Нужно было описать картинку 3) эта же картинка и нужно рассказать что случится дальше после этой картинки. 4) ваш брат выбирает сумку для компа ,и дано 2 картинки с описанием и функциями. Нужно описать какую посоветуете и почему вы выбрали именно эту сумку. 5) показали картинку аквариума , в ней какой-то люк, аквалангист и несколько разных рыбок. Нужно описать что вокруг и позвонить менеджеру и сообщить о проблеме.. было 8 заданий но я помню только эти. Всем желаю удачи! 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Як моя бабця, царство їй небесне, казала: якось та й буде, ніколи ще не було , щоб було ніяк. Так шо не переживайте)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Я чекаю з консульства Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t279718009T Offline
    t279718009T Offline
    YNWA Pwened
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка Що треба оновити після отримання нового ВП? Не можу знайти у чаті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexey K
    wrote on last edited by
    Так, вона може бути і старішою, для пр не грає ролі, тепер глянув тільки. Але питання не по темі. Вам в іншу гілку
    1 Reply Last reply
    0
  • t414711206T Offline
    t414711206T Offline
    Pavlo Moroz 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Так! Але краще щоб вона була з консульства а не з дії перекладена, але краще хоч щось ніж нічого
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Читайте: t.me/prcuaet/117894/141152
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валентина
    wrote on last edited by
    Зараз усі в однаковій ситуації, гадаю що далі буде все жорсткіше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валентина
    wrote on last edited by
    Час покаже чи то вірне рішення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t414711206T Offline
    t414711206T Offline
    Pavlo Moroz 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Краще сидіти тут в Канаді і не віддавати дупля ніж завтра вранці прокинутися в Україні чоловіку і вийти за хлібом в АТБ а там ТЦК
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Та це до пані ,яка мені пише щоб я не дивився телемарафон і не вірив в нісенітницю ... А нісенітниця - це те що ми зараз 5000 людей сидимо тут в групі і не даємо дупля що нам робити.....
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags